Anställd på Microsoft visade sig vara en hyvens kille

Fortfarande tagna av nyheten att en anställd vid Microsoft har flyttat in i deras kvarter så är invånarna i Boulder Creek än mer tagna av faktumet att Jimmy Jeong, anställd hos Microsoft, faktiskt är en hyvens kille.

De flesta invånarna kämpade hårt mot att låta Jeong flytta in i grannskapet. Efter att ha förlorat slaget tänker vissa av invånarna nu låta det hela vara medan andra sjuder av ilska.

”Bara för att jag ledde kampanjen för att förhindra att anställda vid Microsoft flyttade in i kvarteret behöver det ju inte betyda att jag har något emot dem. Några av mina bästa vänner är anställda vid Microsoft,” säger ordföranden i villaföreningen Fred Cho. ”Jag tycker bara att vi måste hålla en viss standard här i grannskapet och de där människorna (anställda vid Microsoft) har ju för vana att helt ignorera vissa standarder.”

Herr Jeong är väldigt nöjd med bemötandet han fått av sina nya grannar, även om där varit några mindre incidenter. ”Någon har eldat upp ett par pingviner på min garageuppfart och någon har satt upp affischer med texten ”Visste du att det bor en anställd vid Microsoft i din närhet? Akta dig!” Förutom det så har det varit rätt lugnt.”

En del av lokalinvånarna retar sig lite grand på Herr Jeongs vanor. ”Jag skulle låna lite socker av honom och då tvingande han mig att skriva på en ”yoo-lah” innan han gav mig sockret. Jag trodde att det var någon form av judisk tradition så jag skrev under pappret utan att läsa vad där egentligen stod på det. Sedan sa han åt mig att jag absolut inte fick dela med mig av kakorna jag använt sockret till till någon annan. Det skrämde mig lite grand faktiskt.”

”Vi hade våra tvivel när han flyttade in i huset bredvid,” säger Doris Willingham, ”men än så länge så har han varit en väldigt trevlig granne. Vi är dock fortfarande på vår vakt. Vi har hört talas om att anställda vid Microsoft har flyttat till olika platser för att ta över dem helt efter ett tag och efter bara några månader så har de utplånat dem helt.”

Det som folk reagerat mest över är Herr Jeongs utseende. Kristin Graziano som bor på samma gata som Jeong reagerade på ett sätt som väl får anses som ganska typiskt bland de boende i området. ”Jag blev förvånad. Jag trodde att han skulle vara grön och att hans kropp skulle vara täckt med fjäll, men han ser normal ut på utsidan. Han var hemma hos oss för ett tag sedan och drack lite vin och han är faktiskt ganska trevlig.”

Värt att notera att endast 0,003 % av USA:s befolkning utgörs av anställda vid Microsoft och att de flesta bor i området omkring Seattle.

[social_warfare]

Tobaksbolag stämmer livstidsrökare

Schwartz AB, som tillverkar cigarettmärkena Camel, Blend och Prince, meddelade idag att bolaget kommer att väcka åtal mot Torsten Petersson. Peterssons läkare informerade honom nyligen

error: Innehållet är skyddat!