Ballerinatestet

Psykologer har upptäckt att sättet man äter ett Ballerinakex på ger en djup förståelse om en människas psyke. Välj vilken metod du använder för att äta ett Ballerinakex:

1. Hela kexet på en gång.

Du konsumerar ohämnat livet, du är en rolig prick som alla tycker om att vara i närheten av, spännande, bekymmerslös på gränsen till vårdslös. Du är totalt ansvarslös. Ingen borde anlita dig som barnvakt.

2. En bit i taget.

Du är en av två miljoner andra människor som äter sina kex på exakt samma sätt. Precis som dem så saknar du fantasi, men det är inget att oroa sig över, du är helt normal.

3. Långsamma och små metodiska tuggor där du studerar resultatet efter varje tugga.

Du följer reglerna. Du är välvårdad och välordnad. Du är pedantisk och noggrann och engagerar den så till den milda grad i det du håller på med att du börjar irritera andra.

4. Små små minimala och frenetiska knapringar.

Din chef älskar dig eftersom du gör ditt jobb, och det fort som attan. Du har alltid tusen saker att göra, vilket leder till att du inte hinner med att göra dem. Nervsammanbrott och självmord är inte ovanliga i din familj. Din bästa vän heter valium.

5. Doppad i någon vätska (mjölk, kaffe…)

Alla tycker om dig efter som du alltid sätter fart på saker. Du brukar se det positiva i alla nederlag, och värderar om dåliga upplevelser till bra.

6. Delad, först nougatinnehållet, sedan kexet.

Du är väldigt nyfiken, och njuter av att skruva isär saker för att se hur de ser ut inuti och hur de fungerar. Det är dock alltför sällan som du lyckas sätta ihop dem igen till en fungerande enhet, varpå du brukar förstöra alla bevis om att du haft ett finger med i spelet.

7. Delad, först nougatinnehållet, sedan kastas kexet.

Du är bra när det gäller affärer och tar risker som ofta betalar sig. Du tar vad du vill ha och kastar sedan resten. Du är girig, självisk och saknar totalt känsla för vad andra människor tycker och tänker, men det är okej, du får ju vad du vill ha.

8. Enbart kexet, inte nougatinnehållet.

Du tycker om smärta.

9. Jag tycker bara om att slicka på dem, inte äta dem.

Håll dig undan små pälsdjur och sök professionell medicinsk hjälp – NU!

10. Jag har inget favoritsätt, för jag tycker inte om Ballerinakex.

Du kommer antagligen från en rik familj, och tycker om att gå klädd i fina kläder på dyra restauranger. Du är noggrann och kinkig när det kommer till vilka kläder du köper, bär och äger. Det måste vara helt rätt. Du tycker om att bortskämd. Du är en primadonna. Det finns inget kex i världen som är tillräckligt för din smak.

[social_warfare]
error: Innehållet är skyddat!