Bill Gates kallar OS X för ”bästa operativsystemet någonsin”

Vid en hastigt sammankallad presskonferens berättade Bill Gates att han personligen tycker att ”Apple OS X är det bästa operativsystemet någonsin”.

Han tillade att ”Mundie och Ballmer är ena riktiga nötter. Deras snack om hur öppna system förstör intellektuell tillgång och att OS X är en kräftsvulst är rena idiotin. När jag hörde om dessa attacker blev jag fysiskt illamående. Hur kunde ett företag, i vilket jag själv gjutit blod, svett och tårar, sprida sådana lögner? Mitt samvete leder mig, och det är därför jag står framför er idag”.

Gates fortsatte sedan med att under femton minuter förklara varför Apples operativsystem var överlägset alla andra operativsystem – ”speciellt Windows”, som han uttryckte det.

Under frågestunden efter presskonferensen, var det många som ifrågasatte om Bill Gates var onykter eller rent av galen. ”Är du galen?”, ”Är du full, eller?”, ”Men Windows, då?” haglade frågorna. Men trots att många insisterade, så vägrade Bill Gates att genomgå vare sig psykiatrisk undersökning eller nykterhetstest.

På internets många Mac-sidor var anhängare inte sena med att förklara sig själva som segrare med rubriker som ”Jobs besegrar Gates!”. Andra var mer tveksamma, och misstänkte att det hela var ett trick från Microsofts sida. En Macintoshförespråkare, Victoria Lund, sade: ”Microsoft gör det igen! Klankar ned på… öhh… hyllar OS X. Det här med att det skulle vara det bästa operativsystemet någonsin, är bara ett knep från deras PR-avdelning. Äsch, jag vet inte vad jag skall tro om det.”

Förutom att hylla OS X som det bästa operativsystemet någonsin, hade Bill Gates även ett och annat att säga om Microsofts flaggskepp Windows. ”Jag har egentligen aldrig gillat Windows speciellt mycket”, sade han. ”Alla krascher och omstarter höll på att göra mig galen. Jag slutade använda det för över tre år sedan, men eftersom det genererade en hel del pengar åt företaget, så behöll vi det ändå.”

Bill Gates avslutade med att säga att ”Kom ihåg att det jag sagt idag är mina egna, privata åsikter, som inte nödvändigtvis delas av Microsoft.”

En representant för Microsofts PR-avdelning hördes då muttra ”Det kan du hoppa upp och sätta dig på.”

FBI lanserar femdygnsprognoser

Dagens prognos: Till en början lätta, spridda kriser, uppsprickande på eftermiddagen. Under morgondagen klart till halvfarligt. FBI säger att de nu kommer att sluta med

Hur du ljuger för badrumsvågen

Väg dig efter middagen, fullt påklädd. Sen väger du dig på morgonen, naken före frukost. Det är hemskt trevligt att se hur mycket du gått

error: Innehållet är skyddat!