En liten jämförelse

Äktenskapets förväntningar

En kvinna gifter sig med en man och förväntar sig att han ska ändra sig, men det gör han inte. En man gifter sig med en kvinna och förväntar sig att hon inte ska ändra sig, men det gör hon.

Äktenskapsbeslut

Män gifter sig för att de är trötta. Kvinnor gifter sig för att de är nyfikna. Båda blir besvikna.

Äktenskapet och framtiden

En kvinna oroar sig om framtiden tills hon får tag på en man. En man oroar sig inte om framtiden förrän han får en fru.

Framgång

En framgångsrik man är en man som tjänar mer pengar än vad hans fru kan göra slut på. En framgångsrik kvinna är en kvinna som kan hitta en sådan man.

Utseende

Män vaknar upp lika snygga som de var när de gick och la sig. Kvinnor förfaller på något konstigt sätt under nattens gång.

Ekonomi

En man är en person som skulle betala tjugo kronor för en sak han vill ha även om den bara är värd tio kronor. En kvinna är en person som skulle betala tio kronor för en sak som hon inte vill ha.

Lycka

För att vara lycklig med en man måste du förstå honom mycket och älska honom lite grann. För att vara lycklig med en kvinna måste du älska henne mycket, och inte försöka förstå henne alls.

[social_warfare]

Gift trebarnsfar lagar mat till familjen

Tro vinner över förmåga när en man från Uppsala lagade mat till sin familj på lördagen. I sitt rökskadade radhus återberättar Wilhelm Crusenstolpe detaljerna om

Hur du förebygger och botar utbrändhet

Sluta förneka Lyssna till din kropps visdom. Börja att öppenhjärtligt erkänna stressen och jäktet som har gjort sig gällande både fysiskt, psykiskt och känslomässigt. Arbetsgivarnas

Irland förbereder för avfärd

Irlands premiärminister, Jacob O’More, har förklarat att Irland kommer att kasta loss och segla ned till Medelhavet, eller möjligen ekvatorn, för att njuta av lite

error: Innehållet är skyddat!