En liten jämförelse

Äktenskapets förväntningar

En kvinna gifter sig med en man och förväntar sig att han ska ändra sig, men det gör han inte. En man gifter sig med en kvinna och förväntar sig att hon inte ska ändra sig, men det gör hon.

Äktenskapsbeslut

Män gifter sig för att de är trötta. Kvinnor gifter sig för att de är nyfikna. Båda blir besvikna.

Äktenskapet och framtiden

En kvinna oroar sig om framtiden tills hon får tag på en man. En man oroar sig inte om framtiden förrän han får en fru.

Framgång

En framgångsrik man är en man som tjänar mer pengar än vad hans fru kan göra slut på. En framgångsrik kvinna är en kvinna som kan hitta en sådan man.

Utseende

Män vaknar upp lika snygga som de var när de gick och la sig. Kvinnor förfaller på något konstigt sätt under nattens gång.

Ekonomi

En man är en person som skulle betala tjugo kronor för en sak han vill ha även om den bara är värd tio kronor. En kvinna är en person som skulle betala tio kronor för en sak som hon inte vill ha.

Lycka

För att vara lycklig med en man måste du förstå honom mycket och älska honom lite grann. För att vara lycklig med en kvinna måste du älska henne mycket, och inte försöka förstå henne alls.

Hon gör det för pengarna

Freya Stenbeck tillbringar sina kvällar talandes i telefon. Oftast med män, men ibland även med kvinnor. Och hon gör det för att dryga ut studielånet.

SJ konverterar tågvagnar till ishotell

Det krisdrabbade SJ har uttryckt missnöje över passagerarnas allt annat än entusiastiska inställning till företagets senaste innovationer denna vinter. Inspirerade av de framgångsrika turistattraktionerna i

USA trycker varningstext på solen

Vi kan nu avslöja att den amerikanska regeringen kommer att skriva en varningstext på solens yta. Den drastiska åtgärden har tvingats fram efter att en

Hårda tag mot dopade låtskrivare

Polisens MUD-styrka (Musik utan droger) genomförde idag razzior mot ett antal musikstudios i Stockholm. Razziorna är en del i en stor satsning för att få

error: Innehållet är skyddat!