En liten jämförelse

Äktenskapets förväntningar

En kvinna gifter sig med en man och förväntar sig att han ska ändra sig, men det gör han inte. En man gifter sig med en kvinna och förväntar sig att hon inte ska ändra sig, men det gör hon.

Äktenskapsbeslut

Män gifter sig för att de är trötta. Kvinnor gifter sig för att de är nyfikna. Båda blir besvikna.

Äktenskapet och framtiden

En kvinna oroar sig om framtiden tills hon får tag på en man. En man oroar sig inte om framtiden förrän han får en fru.

Framgång

En framgångsrik man är en man som tjänar mer pengar än vad hans fru kan göra slut på. En framgångsrik kvinna är en kvinna som kan hitta en sådan man.

Utseende

Män vaknar upp lika snygga som de var när de gick och la sig. Kvinnor förfaller på något konstigt sätt under nattens gång.

Ekonomi

En man är en person som skulle betala tjugo kronor för en sak han vill ha även om den bara är värd tio kronor. En kvinna är en person som skulle betala tio kronor för en sak som hon inte vill ha.

Lycka

För att vara lycklig med en man måste du förstå honom mycket och älska honom lite grann. För att vara lycklig med en kvinna måste du älska henne mycket, och inte försöka förstå henne alls.

Regler för att skriva bra

Har du problem med din korrespondens? Vi hjälper dig! Verb MÅSTE vara överens med sina subjekt. Använd aldrig alliteration. Prepositioner är inte bra ord att

Kiwi – den dolda faran

Forskare har just upptäckt vad många barn redan vet – att kiwi inte alls är så nyttigt för dem. Forskare vid livsmedelsbranschens eget forskningsinstitut har

error: Innehållet är skyddat!