Firmafest ger äntligen de anställda möjlighet att tillbringa mer tid tillsammans

Den årliga firmafesten på ett stort företags lokalkontor i södra Norrland erbjuder de anställda precis det de alltid har önskat sig – möjlighet att tillbringa mer tid med sina medarbetare.

“Äntligen,” säger ekonomichefen Margareta Germund. “För närvarande ser jag dem bara åtta timmar om dagen. Det är bara 40 timmar i veckan, eller 2 080 timmar om året. Det är långt ifrån tillräckligt.”

“Och dessutom är alla så fulla nu och säger eller gör saker som de normalt inte brukar göra!” tillade hon.

Festen tjuvstartar med drinkar i samma pentry där folk mest bara brukar säga hej medan de fyller på sina kaffemuggar. Sedan bär det av till en kvartersrestaurang där den slumpmässiga bordsplaceringen förhindrar att de få arbetskollegor som redan är vänner får sitta tillsammans, och därefter fortsätter festen på en närliggande nattklubb.

“Ja, det är faktiskt som så att jag redan träffar ‘Sylvia på personavdelningen’ mer än mina egna barn, vilket verkligen är deprimerande,” sa Jörgen från färdigvarulagret. “Men Sylvia och jag har alltid trevligt när vi minns de tv-serier som vi båda följt under det senaste året. För att inte tala om våra häftiga diskussioner om de semestrar vi kan tänka oss ta eller inte.”

Succén är ett faktum och det ryktas om att företaget redan funderar på att bygga vidare på den positiva energin med en obligatorisk veckoslutsresa till Åland för att stärka lagandan.


Översättning: Gul-Grön med Röd Prick

Yellow Green Red

[social_warfare]

Företag i chock efter baktalsfall

Anställda på ett företag i Gislaved får psykologisk krishjälp efter ett chockerande fall av baktal. På torsdagsmorgonen var Beatrice Berg, personalchef på ett företag i

error: Innehållet är skyddat!