Hur du ljuger för badrumsvågen

Väg dig efter middagen, fullt påklädd. Sen väger du dig på morgonen, naken före frukost. Det är hemskt trevligt att se hur mycket du gått ner i vikt över natten.

Väg dig aldrig med blött hår.

När du väger dig, avlägsna alla lösa föremål, inklusive glasögonen. I det här fallet är det bara bra med lite suddig blick. Glöm inte ta av dig dina örhängen, de kan väga uppåt ett halvt kilo.

Använd en billig badrumsvåg, aldrig en läkarvåg. De billiga vågarna visar alltid minst 2,5 kg för lite.

Glöm inte att gå på toaletten före vägningen.

Stå med armarna uppåtsträckta, det minskar belastningen på vågen.

Ät eller drick inte före vägningen på morgonen, och detta gör du helt naken förstås.

Väg dig efter att du klippt håret. Detta kan minska vikten med några hekto, förhoppningsvis.

Andas ut så hårt du kan innan du kliver upp på vågen, luft måste ju väga någonting, eller hur?

Det rätta sättet att väga sig: Börja med att mycket försiktigt sätta en fot på vågen, sedan lyfter du mycket försiktigt upp även den andra foten, medan du håller dig fast i handdukshållaren på väggen. Släpp handdukshållaren sakta och försiktigt. Detta tar förvisso lite tid, men det är det värt. Du kommer att väga minst ett kilo mindre än om du bara hade klivit upp på vågen som vanligt.

Fallskärmen

Du är en av två personer på ett flygplan som håller på att störta. Det finns bara en fallskärm ombord. Hur agerar du? Pessimisten: Du

Pongo tar ut skilsmässa

Hollywoodstjärnan Pongo, känd från filmen 101 dalmatiner, har tagit ut skilsmässa från sin tik Perdita. Orsaken till skilsmässan uppges vara otrohet, vilket Perdita inte förnekar.

Akrylamid inte så farligt trots allt

En ny undersökning från en grupp svenska forskare motsäger de tidigare undersökningar som i maj förra året fick livsmedelsverket att gå ut med en varning

error: Innehållet är skyddat!