Man får rätt i något

I går på eftermiddagen hände det som skogsarbetaren Kjell Olsson aldrig trodde skulle ske.

”Min hustru och jag satt som vanligt och småpratade över eftermiddagskaffet. Då sa hon att jag skulle komma ihåg att köra bilen till besiktningen på fredag men jag hävdade att det var först på måndag i nästa vecka”, berättar Kjell som varit gift med sin fru, Anna i 44 år.

Anna gick då för att kontrollera parets gemensamma kalender. Kort därefter återvände hon till bordet och sade de lamslående orden:

”’Du har rätt, det är först på måndag’, sa hon”, berättar Kjell som mindre än ett dygn efter händelsen fortfarande är tydligt skakad. ”Jag är inte så van att säga emot – men det här har jag verkligen aldrig testat förut, så jag kan nog vänja mig”, säger den försynta 68-årige skogsarbetaren.

Kjell understryker dock att han inte vill göra något drastiskt, då han inte förväntar sig att händelsen upprepar sig.


Översättning: CE översättningsbyrå

[social_warfare]

Far rasande över barnteckning

Far skäller ut son på grund av konstnärligt oambitiös och ”rent ut sagt ful” teckning. Sexåriga Noah Björnlund från Avesta hade sett fram emot att

error: Innehållet är skyddat!