Man helt upprymd efter att ha sett hund som liknar hans egen

Djurälskaren Jonas Skytte blev ”mer exalterad än någonsin tidigare” efter att ha stött på en hund som var nästan identisk med hans egen när han tog en eftermiddagspromenad, bekräftar källor inom familjen som fick flera telefonsamtal och sms.

”Jag brukar gå längs cykelvägen till Västerås, men i dag bestämde jag mig för att ta en omväg och gå direkt till parken, och låt mig säga er att det var en riktigt bra idé”, säger Skytte medan han gestikulerar vilt och trampar runt i rummet.

”Så fort jag kom fram ser jag den här brun-svarta hunden och mitt huvud började snurra. Hon såg ut som en något mindre version av Killer, men hade samma pälsmönster och samma konstiga tunga. Jag var så exalterad när jag kom hem att jag slet av handtaget från kylskåpet och använde det för att slå ett hål i väggen. Det var det enda sättet att bränna av lite av denna energi. Det har gått sex timmar och det känns fortfarande som om jag vandrar på en regnbåge.”

Armando Montoya, ägaren till Killers dubbelgångare, var lika glad över att se en hund som liknade hans egen.

”Först var det bara Luna och jag som var ensamma i parken, men så sprang den här andra hunden fram och jag svimmade nästan”, säger Montoya, som fortfarande är så upprymd av mötet att han inte har blinkat en enda gång sedan hundens tillfälliga möte.

”Jag ringde min fru och berättade det omedelbart. Sedan började jag gå igenom alla kontakter i min telefon för att meddela dem. Det slutade med att jag ringde min gamla skola och de sa att om jag ringde tillbaka skulle de väcka åtal, men jag bryr mig inte ens. Det här var så galet. Jag undrar om de kan vara besläktade.”

Magda Lugn Wilde, som är professionell hundrastare, säger att hon ofta ser hundägare bli galna när de ser ett husdjur som liknar deras eget.

”Jag promenerade med en huskyblandning och en kille körde förbi och hoppade ur sin Jeep, som körde i ungefär 50 kilometer i timmen, och sprang fram till oss och hunden för att ta ett foto. Han blödde ganska mycket från fallet, men han hade så mycket adrenalin att jag tror inte att han kände det”, säger Lugn Wilde.

”Och det var ingenting jämfört med kvinnan som hoppade från en balkong på sjätte våningen för att en yorkie som jag går ut med på tisdagar och torsdagar liknade hennes barndoms hund. Hon bröt båda benen, men sa att det var värt det.”

Skyttes upphetsning försvann till slut när han tittade på ett avsnitt av ”Law and Order”: SVU” där en brottsling hade exakt samma namn som han själv.

[social_warfare]

Kaninhoppning tar västvärlden med storm

Sporten kaninhoppning har blivit en världsomspännande trend. Filosofer säger att den gör människor lyckliga och kallar sporten för ”det ultimata syftet med vår existens”. När

error: Innehållet är skyddat!