Miljardär omkom i olycka när han försökte göra ett uttag från en kajman

Tragedin inträffade tidigare i veckan då den välkände miljardären Harold Yates söndersargade kropp hittades i ett träsk. Undersökningar kring den 85-årige oljemagnatens död avslöjar att han dog strax efter att han informerat sina affärskompanjoner om att han var på väg att ”göra ett uttag från sitt kajman-konto”.

”Jag begriper inte hur detta kunde hända”, snyftar den 25-åriga frun Amber Yates. ”Ena sekunden befinner vi oss ombord en flodbåt på en romantisk tur genom träskmarkerna och i nästa stund skriker Harold att han ’måste göra ett snabbt uttag’ och sedan slänger han sig överbord. Kajmanerna var över honom innan han ens hann ta fram kontokortet. Det var fruktansvärt.”

”Fast jag tyckte det var underligt att vi befann oss i träskmarkerna överhuvudtaget”, erkänner hon medan hon torkar sina tårar med en 1000-dollarsedel. ”Jag trodde Harold förvarade sina pengar på ett utländskt konto i Västindien.”

Viltvårdsexperten David Northam medger att Yates inte är något undantagsfall utan att det tyvärr är vanligare än man tidigare trott.

”Du skulle bli förvånad över antalet förvirrat rikt folk som jag behövt dra upp ur dessa träskmarker”, säger han sorgset medan han skakar på huvudet. ”Bara förra veckan ryckte jag tag i Jeff Bezos sekunderna innan en hungrig kajman hann sätta tänderna i honom. Det visar sig att pengar inte är lösningen på allt. Vem hade anat det?”

”Som tack för att han räddade livet på honom erbjöd han mig en gratis prova-på-dag för Amazon Prime, så kom inte och säg att han inte är generös.”

Vid presskonferensen satte viltvårdsarbetare upp skyltar med texten ”Våra kajmaner har inga kontanter på sig” i hopp om att förebygga liknande incidenter i framtiden.

[social_warfare]

Stort företag får manlig chef

Ett stort svenskt företag får överraskande en manlig chef. Medarbetarna gläder sig för en manlig prägel med en mer aggressiv och auktoritär ledarstil. Fredag förmiddag

error: Innehållet är skyddat!