Vidarebefordrarnas 12-stegsprogram

Säg efter mig allihopa!

1. Jag kommer inte att få otur eller förlora mina vänner om jag inte vidarebefordrar ett e-mail.

2. Jag kommer inte att höra någon musik eller se någon ful hund OM jag vidarebefordrar ett e-mail.

3. Bill Gates kommer inte att skicka mig några pengar och Lindex vet ingenting om något gåvobevis det är meningen att de skall sända mig.

4. Ford kommer inte att ge mig 50 procents rabatt även om jag skickar vidare e-mailet till fler än 50 personer som är lika blåögda som jag.

5. Jag kommer aldrig att få några presentkort, rabattkuponger eller gratisprylar från Coca Cola, eller något annat företag, om jag skickar ett e-mail till tio personer.

6. Jag kommer aldrig att se något popup-fönster när jag vidarebefordrar ett e-postbrev. Aldrig! Aldrig!

7. Det finns inget program för att spåra e-mail och jag är inte så korkad att jag tror att någon kommer att skicka mig 100 dollar om jag vidarebefordrar ett e-mail till tio eller fler personer.

8. Det finns ingen cancersjuk unge i England som samlar på någonting. Han gjorde det när han var sju år, men nu är han 35 år och fullt frisk och vill inte ha några fler av dina vykort eller krya-på-dig-kort.

9. Regeringen har inget lagförslag på gång som, om det går igenom, låter dem ta ut en avgift på varje e-mail vi skickar.

10. Ingen cool, dansande, sjungande, vinkande figur kommer att skickas till mig direkt efter att jag vidarebefordrat ett e-mail. None, zip, zero, nada!

11. Röda Korset kommer inte att donera 50 cent till någon stackare som riskerar att dö av någon sjukdom som ingen människa har hört talas om, för varje adress jag skickar vidare e-mailet till.

12. Slutligen, jag kommer aldrig att låta folk få mig till att skicka saker, genom att säga att jag inte är deras vän.

Upprepa nu dessa tolv punkter för dig själv om och om igen tills du kan dem utantill. Skicka sedan det här till minst fem av dina vänner före nästa fullmåne, annars kommer du att drabbas av förstoppning de närmaste tre månaderna och tappa allt ditt hår.

[social_warfare]

Facebook ersätter demokratisk process

Svenska politiker kommer att flytta val, lagförslag och andra parlamentariska grundpelare över till den sociala nätverken. Det självklara valet menar experter på nya medier. I

Virusvarning – det värsta hitintills

Ett nytt virus som kallas ”arbete” är i omlopp. Om du mottar något relaterat till ”arbete”, antingen via e-post, internet eller helt enkelt överlämnat från

error: Innehållet är skyddat!