Virusvarning – det värsta hitintills

Ett nytt virus som kallas ”arbete” är i omlopp. Om du mottar något relaterat till ”arbete”, antingen via e-post, internet eller helt enkelt överlämnat från en arbetskamrat – ÖPPNA DET INTE!

Detta har cirkulerat på större arbetsplatser i veckor och de som har frestats att öppna ”arbete” eller ens tittat på det, har märkt att deras sociala umgänge minskat drastiskt och att deras hjärna slutat fungera.

Om du träffar på ”arbete” via e-post, då ska du för att utplåna viruset, skicka ett e-postmeddelande till din chef med innehållet ”Jag har fått nog av ditt snack, jag har gått till puben.” ”Arbete” kommer nu att automatiskt glömmas bort av din hjärna.

Om du får ”arbete” i pappersform, släng det helt enkelt i papperskorgen. Ta på dig din jacka och gå till närmaste pub med ett par vänner och beställ tre öl (eller whisky). När du har gjort det här 14 gånger, kommer du att märka att ”arbete” inte längre har någon betydelse för dig.

Skicka detta meddelande till alla i din adressbok. Om det inte finns någon i din adressbok, är jag rädd att ”arbete” redan har tagit över ditt liv.

[social_warfare]

Lösenordstips gör bara saken värre

Arne Trygg, skadereglerare inom försäkringsbranschen, blev frustrerad i morse över den ohjälpsamma ledtråd för lösenordsåterställning som han skapade, vilket gjorde det ännu svårare att få

Ja, CIA övervakar din Facebook-profil

Dagens Dagblad kan avslöja att CIA uppnått full åtkomst till alla svenskars Facebook-profiler. Just nu kan topphemliga agenter vara i full färd att genomsöka dina

error: Innehållet är skyddat!