Webbdesigner bygger sitt hem med Flash

Martin Lennartsson har alltid sagt till sina kunder att han kan bygga vad som helst med hjälp av Flash. För att bevisa sitt påstående har han byggt sitt nya hem helt i Flash.

När man kommer fram till ytterdörren startar ett färgsprakande skådespel med musik och bilder och en sammetslen röst hälsar dig välkommen. Ett par minuter senare visas en ringklocka så att du kan ringa på. Hela huset består av ett enda rum men Martin behöver aldrig lämna det tack vare Flash. ”Det känns lite underligt att använda toaletten på samma ställe som jag sover och steker mina ägg, men det är ganska skönt att aldrig behöva gå längre än någon meter”.

Det finns ett par nackdelar erkänner Lennartsson: ”Ibland är det svårt att ta sig från ett rum till ett annat, men det finns åtminstone alltid något trevligt att titta på under tiden jag tänker ut hur jag skall göra för att komma vidare”.

Han förutspår att traditionella byggföretag med föråldrade byggmaterial som trä och sten kommer att ersättas av en ny renässans genom att bygga med Flash. ”Jag tror att man kommer att acceptera att vänta ett par minuter på att toaletten materialiseras om man vet att man kan måla den i vilken färg man vill med en knapptryckning” hävdar Martin.

Konventionella byggföretag är inte oroliga för att bli överflödiga ännu. ”Jag kan se den grundläggande användbarheten med Flash”, säger Gunnar Karlsson på Skanska. ”Till exempel kan likadana hus skilja sig från varandra. I ett hus öppnas dörren när man vrider om dörrhandtaget, nästa hus kanske börjar dansa”.

Martins grannar har genom egnahemsföreningen lämnat in ett flertal klagomål där man säger att det är upprörande att ersätta snygg panel med Lasse Kronérs snurrande huvud.

Martin Lennartsson tänker inte nöja sig med att bygga hus. ”Det finns inga begränsningar av vad man kan göra”, förklarar han, ”nästa projekt är att bygga en bil, därefter en fru och slutligen ett missilförsvarssystem”.

[social_warfare]

Kärnkraftsdrömmar går upp i rök

Drömmen om att skapa oändligt med billig energi endast med hjälp av aceton och ljudvågor är total nonsens har experter varsamt konstaterat. Tidigare i år

error: Innehållet är skyddat!