Man förskräckt efter att gentest bekräftar att han saknar ett förflutet

I chock efter att labbrapporten hävdade ”härkomst ej tillgängligt”, bekräftar lokalpatrioten Per Klen att han blev förskräckt i tisdags när hans gentest visade att han saknade genetisk bakgrund.

”Nej, det kan inte vara sant. Kommer jag ingenstans ifrån?”

Klen sa att resultaten från Ancestry, en tjänst som spårar ens genetiska ursprung, visade att databasen inte kunde finna något som ens var i närheten av hans eget DNA. Vilket påvisar att han saknar alla former av märkbart kulturellt, etniskt eller biologiskt arv.

”Det måste vara ett misstag. Det visar bokstavligen att mina gener är helt unika och indikerar inga möjliga släktskap på någon kontinent i hela världen. Men jag måste ju ha kommit till på något sätt, eller hur?”

Vid trycktid hade Klen rapporterats försöka ringa sina föräldrar för att få svar, när han insåg att han inte hade några.

Hipsters: ADHD är passé

Svenska hipsters är trötta på att ständigt fler får diagnosen ADHD. Därför skippar de både medicin och diagnoser till förmån för mer sällsynta sjukdomar som

Experter är eniga: Allt orsakar cancer

Allt i världen är cancerframkallande – förutom en viss typ av ätbar svamp, som i gengäld ökar risken för hjärt- och kärlsjukdomar. Läkare rekommenderar därför

error: Innehållet är skyddat!