Man förskräckt efter att gentest bekräftar att han saknar ett förflutet

I chock efter att labbrapporten hävdade ”härkomst ej tillgängligt”, bekräftar lokalpatrioten Per Klen att han blev förskräckt i tisdags när hans gentest visade att han saknade genetisk bakgrund.

”Nej, det kan inte vara sant. Kommer jag ingenstans ifrån?”

Klen sa att resultaten från Ancestry, en tjänst som spårar ens genetiska ursprung, visade att databasen inte kunde finna något som ens var i närheten av hans eget DNA. Vilket påvisar att han saknar alla former av märkbart kulturellt, etniskt eller biologiskt arv.

”Det måste vara ett misstag. Det visar bokstavligen att mina gener är helt unika och indikerar inga möjliga släktskap på någon kontinent i hela världen. Men jag måste ju ha kommit till på något sätt, eller hur?”

Vid trycktid hade Klen rapporterats försöka ringa sina föräldrar för att få svar, när han insåg att han inte hade några.

Man kämpar mot luftberoende

“Jag slutade med cigaretter, alkohol, vitt bröd, rött kött och socker men mot luften är jag viljelös”, förklarar ung luftberoende göteborgare. Enligt ny forskning är

Lokal atom går igenom halveringskris

En partikelfysiker vid Örebro universitet har upptäckt ett ovanligt exempel på en atomisk halveringskris. ”Det hela började när vi märkte att en borisotop betedde sig

error: Innehållet är skyddat!