Äsch, jag gör det själv

En man är en person som, om en kvinna säger; ”Äsch, jag gör det själv”, låter henne göra det.

En kvinna är en person som, om hon säger; ”Äsch, jag gör det själv”, och mannen låter henne, blir arg.

En man är en person som, om en kvinna säger; ”Äsch, jag gör det själv”, låter henne göra det, och hon blir arg, frågar ”Och vad är du arg för nu?”

En kvinna är en person som, om hon säger; ”Äsch, jag gör det själv”, och mannen låter henne, blir arg, och han frågar ”Och vad är du arg för nu?”, säger ”Om du inte vet tänker jag inte berätta”.

En man är en person som, om en kvinna säger; ”Äsch, jag gör det själv”, låter henne göra det, och hon blir arg, frågar ”Och vad är du arg för nu?” och hon svarar ”Om du inte vet tänker jag inte berätta”, undrar ”Hur ska jag veta vad problemet är om du inte berättar det?”

En kvinna är en person som, om hon säger; ”Äsch, jag gör det själv”, och mannen låter henne, blir arg, och han frågar ”Och vad är du arg för nu?”, säger ”Om du inte vet tänker jag inte berätta” och han undrar ”Hur ska jag veta vad problemet är om du inte berättar det?”, säger ”Okej, då pratar vi om det”.

En man är en person som, om en kvinna säger; ”Äsch, jag gör det själv”, låter henne göra det, och hon blir arg, frågar ”Och vad är du arg för nu?” och hon svarar ”Om du inte vet tänker jag inte berätta”, undrar ”Hur ska jag veta vad problemet är om du inte berättar det?”, varpå hon säger ”Okej, då pratar vi om det”, sätter på tv:n och tittar på tecknat.

error: Innehållet är skyddat!