”Jag är inte psykopat” hävdar man som anlitat konsult för att lära honom empati

MEDELBERGET – Artur Prång tog sig tid idag, från sitt annars så fullspäckade schema med att rycka benen av spindlar, till att förneka sina kollegors anklagelser om att han skulle vara en psykopat. Han hävdar vidare att han kommer att flå de ansvariga bakom ryktesspridningen – levande.

”Kom igen nu killar, varför tror ni att jag är ett hjärtlöst monster?” undrar Prång medan han polerar en pokal han vunnit som pris för att ha satt flest barn bakom lås och bom.

”Jag är en simpel marknadschef som gav mig in i politiken när min motståndare plötsligt dumpades av partiet på grund av de lögner jag spridit genom att tipsa tidningen. Därefter avancerade jag till premiärminister genom att hugga min gamle chef i ryggen med ett falskt stöd i hans kampanj. Låter det som en psykopat i era öron?”

Hur det än må vara med den saken hävdar Artur Prång att anklagelserna om att han skulle vara känslokall inte påverkar honom. ”Jag låter det rinna av mig som vatten på en gås”, förklarar han. ”Jag känner knappt ett behov av att göra ett utlåtande överhuvudtaget. Jag vet nätt och jämnt hur det känns att vara ledsen. Eller att vara lycklig för den delen.”

error: Innehållet är skyddat!