Beyoncé förkastar teorier om universum

I förra veckan lät artisten och skådisen Beyoncé via sin agent meddela att hon allena besitter vissa elementära sanningar om universum. Sanningar som försätter tidigare så kallade sanningar framtagna av prominenta forskare som Kopernikus, Newton, Hawking och Einstein ur spel.

Det var under en middag hos pojkvännens kompis Matt Damon – en sann vän av nutidsforskning – som Beyoncé upptäckte sina kunskaper eftersom det inte fanns någon annan lektyr tillgänglig än ”Nature Science”.

”Döm om min förvåning när jag får läsa att astronomer fortfarande forskar i universums ursprung och allt det där,” säger hon.

Beyoncés teori om alla tings uppkomst skiljer sig från Kopernikus och grabbarna på en viktig punkt. Medan de menar att jorden snurrar runt solen, solen snurrar runt ett galaktiskt centrum som i sin tur roterar runt en virtuellt existerande nollpunkt, menar Beyoncé istället att hela universum härstammar ur, existerar för, och snurrar runt henne själv.

”Tänk efter en stund”, ber hon oss och ser drömmande ut mot horisonten. ”Egentligen är det självklart. Jag är den största stjärnan i historien. Jag menar, har du sett mina filmer, hört mina låtar, klappat min jättepudel Winston? Jag är större än Elvis, Madonna och Michael Jackson tillsammans. Och talangfullare.”

Och i och med att hon är den överlägset största stjärnan torde hon, enligt henne själv och hennes nyvunna kunskaper om gravitation, vara universums tyngsta objekt och därmed det allting snurrar kring. Precis som teorierna förutsäger. Även expansionsteorierna tycker hon passar fint in med hennes egen teori. ”Allt kring mig expanderar just nu. Mitt ego, min plånbok och mina garderober.”

Det var dock först när Beyoncé vände sida och blev varse vad ett svart hål är för något som hon blev helt övertygad om att hennes teori är den riktiga. ”Det finns tydligen svarta hål i alla galaktiska centrum. Tomma, svarta, mikroskopiskt jättesmå saker.” Beyoncé pekar stolt mot tinningen. ”Det är precis vad jag har här inne…”

Hundens egna regler

Att jaga katter: När du jagar katter, se till att du aldrig – riktigt – fångar dem. Det förstör allt det roliga. Besökare: Fastställ snabbt

SJ konverterar tågvagnar till ishotell

Det krisdrabbade SJ har uttryckt missnöje över passagerarnas allt annat än entusiastiska inställning till företagets senaste innovationer denna vinter. Inspirerade av de framgångsrika turistattraktionerna i

Dina arbetsvanor förklarade

Enligt den senaste statistiken om arbetslösheten är cirka 4 % av svenskarna arbetslösa, vilket innebär att 96 % av de arbetsföra svenskarna är anställda. Eller

error: Innehållet är skyddat!