Beyoncé förkastar teorier om universum

I förra veckan lät artisten och skådisen Beyoncé via sin agent meddela att hon allena besitter vissa elementära sanningar om universum. Sanningar som försätter tidigare så kallade sanningar framtagna av prominenta forskare som Kopernikus, Newton, Hawking och Einstein ur spel.

Det var under en middag hos pojkvännens kompis Matt Damon – en sann vän av nutidsforskning – som Beyoncé upptäckte sina kunskaper eftersom det inte fanns någon annan lektyr tillgänglig än ”Nature Science”.

”Döm om min förvåning när jag får läsa att astronomer fortfarande forskar i universums ursprung och allt det där,” säger hon.

Beyoncés teori om alla tings uppkomst skiljer sig från Kopernikus och grabbarna på en viktig punkt. Medan de menar att jorden snurrar runt solen, solen snurrar runt ett galaktiskt centrum som i sin tur roterar runt en virtuellt existerande nollpunkt, menar Beyoncé istället att hela universum härstammar ur, existerar för, och snurrar runt henne själv.

”Tänk efter en stund”, ber hon oss och ser drömmande ut mot horisonten. ”Egentligen är det självklart. Jag är den största stjärnan i historien. Jag menar, har du sett mina filmer, hört mina låtar, klappat min jättepudel Winston? Jag är större än Elvis, Madonna och Michael Jackson tillsammans. Och talangfullare.”

Och i och med att hon är den överlägset största stjärnan torde hon, enligt henne själv och hennes nyvunna kunskaper om gravitation, vara universums tyngsta objekt och därmed det allting snurrar kring. Precis som teorierna förutsäger. Även expansionsteorierna tycker hon passar fint in med hennes egen teori. ”Allt kring mig expanderar just nu. Mitt ego, min plånbok och mina garderober.”

Det var dock först när Beyoncé vände sida och blev varse vad ett svart hål är för något som hon blev helt övertygad om att hennes teori är den riktiga. ”Det finns tydligen svarta hål i alla galaktiska centrum. Tomma, svarta, mikroskopiskt jättesmå saker.” Beyoncé pekar stolt mot tinningen. ”Det är precis vad jag har här inne…”

Det är bekräftat: Alla hatar Microsoft

Den sextonåriga andraårsgymnasisten Becky Atherton meddelar idag att hon som siste person som inte hatat Microsoft nu ”tröttat på att vara annorlunda” och från och

Bättre ett ordstäv än inget alls

Bättre aktiv idag än retroaktiv i morgon. Bättre aldrig än sent. Bättre alltid komma för sent än aldrig komma i tid. Bättre att borsta katten

error: Innehållet är skyddat!