Spelskribent recenserar ny häftapparat

Det ryktas att spelskribenten Oskar Sjö gått in i väggen då han recenserat sin häftapparat, och beskriver den med orden ”Den osar verkligen av charm”.

Han inleder recensionen, som publicerades sent en kväll då alla lämnat kontoret, med att berätta: ”Det är helt enkelt den bästa häftapparat på marknaden någonsin. De smörlena kontrollerna är en designtriumf. Ytterst banbrytande.”

Han fortsätter att prisa häftapparaten och säger den är ”tillverkad med kärlek” och har en ”sjukt bra app”. Utöver det beskriver han att häftapparaten kan vara ”ruggigt svår ibland” och ”en värdig utmaning”.

Hans kollegor rapporterar att detta är ett av många tecken de senaste månaderna som visar att Sjö är överarbetad.

”Han hade i uppgift att avsluta ett 60 timmars spel på 7 timmar och även skriva en recension” berättar hans kollega Samson Wik. ”Detta är en vanlig företeelse. Men denna gången var måttet rågat, och han bröt ihop totalt. Det var något i hans blick, han var liksom inte där. Det verkar som om den stora arbetsbördan som speljournalist blev för mycket för honom.”

Sjös kollega Robert Janzon berättar, ”Jag kollade till honom häromdagen, och då var han mitt i en ”unboxing”-inspelning på sitt kontor. Det är ju inte så konstigt men grejen var att han öppnade paket med häftstift och dessutom var inte kameran på. Han bara tog ut längd på längd med häftstift och pratade om hur de passade i produkten, vilken jag gissar var häftapparaten. Jag hoppas han får lite semester snart.”

När Sjös recension publicerades orsakade den stor kontrovers på nätet, med många kommentarer om att betyget 8 av 10 var alldeles för generöst.


Översättning: Ann Nylund

Datorspel förvränger ungas verklighetsuppfattning

Det populära Facebookspelet Farmville får ständigt flera unga att ansöka till lantbruksutbildningarna. Men datorspelet ger de unga orealistiska förväntningar på verklighetens lantbrukarliv. Experter skakar på

error: Innehållet är skyddat!