Andrew Tate i ny skandal: De andra barnen fick inte klappa grisen

Influencern Andrew Tate följde inte med hem efter besöket på ett rumänskt mini-zoo, där han i timmar hindrade de andra barnen från att gosa med sällskapsgrisen Mindy.

Det är typiskt Andrew Tate. Han brydde sig inte om de andra barnen som också vill gosa med Mindy.

Så här låter det från den frustrerade pedagogen Cosmina Văduva, som i tisdags eftermiddag tog en tur till det lokala mini-zoot med alla barnen från Blå Stue.

Glada och förväntansfulla hade barnen följt med, men redan strax efter att de hade anlänt och skulle äta sina luncher blev det problem med Andrew Tate.

Han röt att det inte är maskulint att behöva mat och att han inte tänkte sitta och vänta på att de andra barnen skulle bli klara. Han ville klappa djuren omedelbart, säger Cosmina Văduva.

Det finns många olika djur i mini-zoot och Andrew Tate sprang upphetsad runt och kramade dem alla. Men när han kom fram till grisen Mindy ville han inte gå vidare. Han kastade sig genast ner och myste med den och brydde sig inte om att de andra barnen också ville slippa till.

Jag bestämmer själv hur länge jag vill kela med grisen!

Andrew Tate anser själv att det inte finns något kontroversiellt i hans beteende.

När jag hittar en söt liten gris som jag skulle vilja gosa med gör jag det. Jag ber inte om lov, jag lägger mig bara ner och kramar den och kysser den och säger ”nu, din lilla gosiga gris” – eller vad jag nu vill säga! Jag bryr mig inte om de vuxna säger att jag inte kan – och om de andra barnen blir upprörda för att de inte kan gosa med den måste de bara lära sig att vara först en annan gång!

Men Andrew Tate misslyckades med att få sin vilja igenom. Cosmina Văduva gav honom två minuter att bli klar och när det inte hände var hon tvungen att lyfta bort honom.

Han grät såklart och slog och sparkade, den lilla lymmeln, säger hon och fortsätter:

Självklart tröstade jag honom efteråt, men jag gjorde det rätta, tycker jag. Även om han är en beslutsam och viljestark liten kille är det ju inte han som bestämmer.

Själv förnekar Andrew Tate att han lyftes bort från grisen Mindy.

Jag ligger faktiskt och gosar med Mindy fortfarande, och Cosmina och de andra barnen har åkt hem, säger han och avslutar:

Jag stannar här hela natten och myser med Mindy, för min mamma och pappa säger att jag inte behöver komma hem om jag inte vill. Och jag är verkligen inte rädd för mörkret, så jag vågar stanna här hela natten!

Kaninhoppning tar västvärlden med storm

Sporten kaninhoppning har blivit en världsomspännande trend. Filosofer säger att den gör människor lyckliga och kallar sporten för ”det ultimata syftet med vår existens”. När

error: Innehållet är skyddat!