Familjen Packard vill döpa om företaget till Packard-Hewlett

I den sanna traditionen hos larvigt rika barn till storföretagare, träffades de fyra vuxna barnen till den nu avlidne David Packard i fredags för att diskutera Hewlett-Packards föreslagna uppköp av Compaq Computer för 23 miljarder dollar. De lät dock meddela att de inte kommer att bestämma sig förrän företaget namnändras till Packard-Hewlett och Rolling Stones spelat på ett barnkalas.

”Vi är de största aktieägarna, så vi bestämmer vad som gäller”, sade Susan Packard Orr, 55, medan hennes bror och två systrar fnittrade busigt bakom henne. ”Vi vill ha vårt namn först. Och på mitt kalas med Rolling Stones måste alla som inte gick på universitetet dra ned byxorna!”

Enligt mötesprotokollet röstade först de fyra barnen Susan Packard Orr, David Woodley Packard, 61, Nancy Ann Packard Burnett, 58 och Julie Elizabeth Packard, 48, för att smita iväg i pappans Porsche för att bada i golfklubbens swimmingpool. Efter att HP’s vd Carly Fiorina påminde de fyra, som kontrollerar mer än tio procent av rösterna i bolaget, att de förmodades rösta om den största affären i datorindustrins historia, bad familjemedlemmarna henna att lämna rummet, varefter de skojade om hennes frisyr.

Stressens fördelar

Eftersom stress, spänningar och utbrändhet är så populärt bland anställda har Socialstyrelsens forskningsinstitut kommit fram till följande slutsats; vi vill vara konstant stressade! Studier av

Vett & etikett vid olyckor

Oavsett hur obetydlig olyckan var, klaga på smärtor i nacken/ryggen. Skyll alla gamla bucklor och repor på bilen på olyckan du just var inblandad i.

error: Innehållet är skyddat!