Man slösar bort tid med schack-app – men på ett smart sätt

Lokalbon Peter Bernardsson beskriver hur spelappen lyckats där andra inte gjort det. Schack-appen låter honom nämligen slösa bort sin tid, men på ett ”smart sätt”.

”Det är fantastiskt! I stället för att spela något meningslöst spel som t.ex. Clash of Clans har jag nu ett snobbigt sätt att undvika att jobba, stänga ute omvärlden på tunnelbanan eller bara slå ihjäl några timmar på kvällen innan sänggående.”

Vidare förklarar Bernardsson att han älskar att det intrikata i schack låter honom gå miste om de dyrbara, oersättliga stunderna i hans ändliga existens på ett lite intellektuellare sätt.

”Jag brukade känna mig extremt självmedveten när kollegorna såg mig spela Candy Crush Saga. Men när de ser mig starta ett parti schack förstår de att jag är en sofistikerad kille med smak när det kommer till värdelöst tidsfördriv. Det är alltid trevligt.”

Vid trycktid bekräftar källor att Bernardsson blev befordrad på stående fot när hans chef såg honom försätta den datoriserade motspelaren i matt under ett morgonmöte.

Företag i chock efter baktalsfall

Anställda på ett företag i Gislaved får psykologisk krishjälp efter ett chockerande fall av baktal. På torsdagsmorgonen var Beatrice Berg, personalchef på ett företag i

error: Innehållet är skyddat!