Man har TV som inte går att stänga av

En man från västkusten kan inte stänga av sin TV och är därför tvungen att se program som han innerligt avskyr. Han kan endast avreagera sig genom att klaga över utsändningarna för familj, vänner och på internet.

Under sensommaren 2002 upptäckte Per Knutsson att hans TV inte längre gick att stänga av. Vad värre var började apparaten själv byta till program som Per verkligen hatade. Program som X Factor, Trädgårdsdags och Morden i Midsomer uppfyllde nu mot hans vilja mycket av Pers kvällar.

“Det är ohyggligt. Normalt kan jag alltid stänga av när den där Bertil Svensson dök upp i Trädgårdsdags men nu är jag tvungen att titta på hans pillande och gullande med buskar och blommor. Jag som inte ens har en trädgård. Tänk att använda licenspengarna på sån skit. Dessutom är det töntigt!” berättar Per rasande och spottar demonstrativt på sitt parkettgolv i naturfärgad ask.

Andra kan bara stänga av

Per är dock inte inställd på att acceptera tingens tillstånd. Även om han inte kan stänga av sin TV kan han lyckligtvis ge uttryck för sin ilska, både för familj och vänner samt på internet.

“När jag nu är tvingad att se skiten kan jag lika gärna berika världen med min indignation. Jag betraktar det faktiskt som min skyldighet nu när jag ändå är tvungen att se deras skräp. Det finns nog väldigt få personer som lika detaljerat kan redogöra för program som jag kan. Alla andra kan ju bara stänga av”, berättar Per med en uppgiven suck.

Hatade varenda avsnitt av X Factor

Det mest imponerande exemplet på Pers upprörda kommentarer är flera sidor med klagomål på Aftonbladets debattforum, över nästan varje avsnitt av talangshowen X Factor. Enligt Per utgörs programmet av en samling “talanglösa idioter, som inte ens Vladimir Putin borde behöva lyssna på”.

Dagens Dagblad ville gärna fråga Per om han kanske helt kunde undvika TV – och därmed även de hatade programmen. Emellertid är Per inte i stånd att svara, då det i samma ögonblick visas “det där helt idiotiska trädgårdsprogrammet med den där piprökande clownen, vars ruttna perenner ingen förnuftigt tänkande person borde lägga ner någon tid på”.


Översättning: CE översättningsbyrå

Ja, CIA övervakar din Facebook-profil

Dagens Dagblad kan avslöja att CIA uppnått full åtkomst till alla svenskars Facebook-profiler. Just nu kan topphemliga agenter vara i full färd att genomsöka dina

error: Innehållet är skyddat!