Konferensdeltagare förbryllade över referenser till ”det fruktansvärda som inträffat”

Affärsmän och -kvinnor som deltog i konferensen ”År 2019: Möjligheternas år” på Sollentunamässan nyligen blev förbryllade av de många hänvisningarna till ”de hemska händelserna” som gjordes av konferensens huvudtalare, handelsminister Erik Ohly.

Ohlys tal innehöll flera referenser till dessa händelser, bland annat en kommentar om hur ”vi alla blev bestörta av det fruktansvärda som inträffat”, vilket möttes av frågande blickar mellan åhörarna i konferenssalen på Star Hotel.

”Vi förstod egentligen inte vad han pratade om”, påpekade konferensdeltagaren Nils Åhrberg senare. ”Han pratade mer om internationella förhållanden och sa sedan att saker och ting faktiskt fungerar, ’trots det fruktansvärda som inträffat’, vilket förvirrade mig än mer.”

Det berättas att Ohly inte gått in djupare på vad dessa mystiska händelser egentligen var, utan endast tillagt att ”situationen i världen fortfarande var instabil”, och att ”vi kanske ser en ny humanitär rörelse blomma upp runt om i världen, vilket naturligtvis vore det bästa svaret på de hemska händelserna”.

Efter detta uttalande hördes ett flertal åhörare utbrista i ”Va?” och de flesta rapporteras ha tittat sig omkring för att se om alla andra var lika förvirrade. Det var alla. Teorier om vad Ohly egentligen pratade om började diskuteras. Nils Åhrberg föreslog att ”han kanske pratade om när Percy Barnevik flög ned till ABB:s bolagsstämma i Bern. Men vad det har att göra med oljefälten i Svarta havet kommer jag aldrig att förstå”.

En annan deltagare, Björn Bengtsfors från Kalmar, föreslog: ”Jag trodde ett tag att han pratade om fotboll. Du vet, landskampen. Men jag är inte helt säker på hur den skulle kunna påverkat flygbolagens situation idag.”

Grundregler för ambulanssjukvårdare

Om någon dör av överdos, chock eller annat, bör det vara patienten och inte du. Eventuella läkare, sjuksköterskor eller poliser på en olycksplats som är

Att tänka på när du badar

Om du lämnar badrummet medan karet fylls, öppnas proppen och du kommer att finna karet lika tomt som du lämnade det, precis när varmvattnet tar

Intervjuteknik vid nyanställning

Sätt de potentiella nyanställda i ett rum med ett bord och två stolar. Lämna dem där i två timmar utan instruktioner. När tiden är till

error: Innehållet är skyddat!