Rapport: Alla nuvarande popstjärnor är nu yngre än du

Dyster nyhet för alla som är mellan trettio och fyrtio: det har bekräftats att alla popstjärnor som på något sätt anses vara coola är definitivt yngre än du, din gamla fis.

Sanna Singsen (35) tog en kort paus när hon såg hur hennes kropp långsamt började svika henne under trettio minuter av den senaste hitsen på en musikkanal, eller som Singsen själv kallar den, ”Video Hits”.

Även om hennes små rynkor och lönen fått henne att känna sig gammal sedan några år tillbaka, var Singsen inte beredd på hur gammal hon skulle känna sig när hon såg 17-åriga popsensationer utföra virala danser till musik som hon inte tycker om eftersom hon är så gammal.

”Var popstjärnor alltid så här unga?”, funderar Singsen, som växte upp med popstjärnor som Sophie Monk, som alltid har varit lika gammal.

Alltså, Pink har väl alltid varit i trettioårsåldern? Lyssnar barn fortfarande på Pink?”

”Billie Eilish? Jag ska lyssna på honom någon gång.”

Enligt Fords brorsdotter Polly (16) är hennes moster ganska cool för att vara gammal, men på ”det konstiga ironiska sätt som hennes generation är inne på, inte cool på ett riktigt coolt sätt”.

Statsledare bildar supergrupp

Ett nytt rockband har sett dagens ljus. Några av världens största ledare som Trump, Putin och Xi Jinping har musiken som gemensam grund. ”Slap dat

error: Innehållet är skyddat!