Man med dråplig bildekal äger verkligen Porsche

En man från Nässjö kämpar idag för att rädda sitt äktenskap efter att ett oskyldigt inköp av en bildekal gick fruktansvärt fel.

Företagsdirektören Johnny Jacobsson, 53, köpte dekalen som sade ”Min andra bil är en Porsche!” och satte den i bakrutan på sin hustrus Volvo. ”Jag gjorde det för att muntra upp henne efter hennes bröstcanceroperation,” snyftade Johnny. ”Jag borde ha tänkt efter lite mer först.”

Verkligen, för vad ingen hade talat om för Johnny var att dekalen bara är rolig om du inte äger en Porsche. Johnny, som gjort sig rik på grossisthandel i fläsk, äger inte mindre än fyra. Otroligt nog varnade inte hans bilmekaniker honom för detta när han köpte dekalen, som kostade femtio kronor, trots att han körde en klarröd 911 vid den tidpunkten.

Och långt ifrån att hans hustru fått en välbehövlig uppmuntran, så ligger hon medvetslös av lugnande medel sedan dess. ”Det här har gjort henne till åtlöje i staden,” säger hennes advokat. ”Hon har lagt in om skilsmässa, och kommer att raka åt sig Jacobssons sista fläskkronor.”

En expert på roliga bildekaler säger till oss på redaktionen: ”Även om det är mycket individuellt om man tycker att en slogan är rolig eller inte, så finns det flera självklara regler. Och medan en bevisligen fattig människa som sätter en ”Min andra bil är en Porsche” i en Fiat Uno är fantastiskt rolig, så är en man som sätter den i en dyr Jeep och parkerar den bredvid en Porsche bara dum.”

Jacobsson håller med. ”Jag har varit en dåre. Jag hoppas bara att jag kan vinna tillbaks min hustrus kärlek med de här pälsklädda tärningarna som spelar musik…”

Pappersbaserad GPS lanserad

Ett revolutionerande alternativ till traditionell GPS-navigering är på uppgång. Pappersbaserade översikter över vägar ska göra vägbeskrivningar enklare och avlösa ostabil elektronik med bättre vetande kvinnoröster.

Volvo kräver att samåkning upphör

Volvo personvagnars vd Hans-Olov Persson har för riksdagen lagt fram de stora problem som finns med samåkning. Företagets fallande intäkter orsakas först och främst av

error: Innehållet är skyddat!