Chattande man skrev ”LOL” trots att han inte skrattade

Måns Knutsson, ägare av en gör-det-själv-butik, tvingades idag erkänna att han skrev in ”LOL” då han chattade på nätet, fastän han i själva verket inte skrattade, eller ens log, vid tidpunkten.

”Det är svårt att förklara”, uttalar sig Knutsson, 31. ”Personen som jag chattade med fällde en kommentar, något om hans tarmar tror jag. Jag tror att det var rätt så roligt så jag skrev ’LOL!’ Men, om sanningen skall fram, så skrattade jag egentligen inte just då. Jag flinade inte ens. Faktum är att jag hade nog en rätt så allvarlig och förbannad uppsyn.”

”LOL” är den allmänt erkända internetförkortningen för ”(I am) Laughing Out Loud”.

Knutssons vänner bekräftar att han vanligtvis har ett uppriktig, nästan miserabelt ansiktsuttryck då han surfar runt på nätet. ”Jag kan nog till och med säga att det ser ut som att han har förstoppning”, säger en av dem.

”Uppriktigt sagt, så tror jag nog inte att jag någonsin har skrattat högt åt någonting på internet. Jag vet inte varför jag använder den där förkortningen hela tiden”, säger Knutsson. ”Jag kan bara säga, förlåt.”

Det har senare kommit fram att detta inte var första gången som Knutsson vilselett andra internetanvändare. Han har också erkänt användandet av så kallade ”smileys” i sina e-postmeddelande vid tillfällen då han i själva verket haft en rätt så allvarligt uppsyn.

Sverker Olofsson har inte kunnat nås för en kommentar.

error: Innehållet är skyddat!