Ola Skinnarmo söker nya utmaningar

Ola Skinnarmo har nu meddelat att han tröttnat på alla ansträngande äventyr på bergstoppar och i havsdjup.

– Ja, nu har jag gjort allt. Det finns inga mer strapatser som jag kan komma på. Jag har ju varit uppe varenda topp, med och utan syrgas. Jag vet nu precis mina fysiska gränser. Nu är det dags att utmana mig själv psykiskt, säger Ola Skinnarmo och pekar sig i pannan med det pekfinger som han förfrös på sitt senaste äventyr. Om vi känner Ola rätt kommer han, som den kämpe han är, att ge allt även nu!

Vad hade du tänkt att utmana ditt psyke med?, frågar jag med spänd förväntan.

– Jag ska bygga en modell av Eiffeltornet i skala 1:4. Av tops. Jag har redan köpt in de 117 miljoner tops jag behöver och planerar att börja redan nästa vecka. Det riktiga Eiffeltornet är 300 meter, så mitt blir 75 meter.

Ola ser nöjd ut och visar mig ett paket tops.

– Detta är de bästa topsen som man kan köpa, Johnsson & Johnsson Quality Q-tips. De är kraftiga, spänstiga och har en bomull som absorberar utan att ludda.

Det märks att Ola är sponsrad och vi önskar honom lycka till. Lycka till säger vi även till Arvika, som kommer att få topstornet uppsatt på sitt torg när det är klart.

Otäcka ord

Alla ord i listan nedan bör undvikas. Vissa mer än andra, men de är alla tillräckligt otäcka för att bannlysas ur det svenska språket. Visa

Jorden snurrar snart åt andra hållet

Den senaste rapporten från FN:s klimatpanel, IPCC som presenterades för världens beslutfattare i onsdags visar på att klimatförändringen går mycket fortare än beräknat. Följderna kan

error: Innehållet är skyddat!