Mamma tror att ny pojkvän kan ge sonen en positiv fadersgestalt i ett par månader

Den 36-åriga ensamstående mamman Desirée Wexler sa att hennes barn skulle kunna dra nytta av det tillfälliga stödet och berättade i onsdags för journalister att hon tror att hennes nya pojkvän skulle kunna ge sonen en positiv fadersfigur under ett par månader.

”Min unge skulle verkligen behöva en man att se upp till i fem till sex veckor”, säger Wexler och tillägger att den man som hon just hade börjat träffa skulle ge hennes unge pojke en välbehövlig stabilitet på kort sikt i avsaknad av hans biologiska far.

”Han skulle kunna ta med min son på fiske ett par gånger, eller till och med lära honom att byta däck, om han kan pressa in det under den korta tid vi är tillsammans. Jag har bara en känsla av att han skulle kunna vara en sund manlig förebild, någon som skulle kunna vara ett gott exempel för mitt barn innan han flippar ut och lämnar mig som alla andra.”

Vid pressläggning bekräftade Wexler att hon hade blivit dumpad, men att det var bra för hennes son att lära sig hantera besvikelse och övergivenhet så att han skulle vara bättre förberedd för vuxenlivet.

error: Innehållet är skyddat!