Alla är redan döda enligt nya forskarrön

Forskarna råder idag alla som är oroade över den massiva spridningen av mördarvirus och bakterier att sätta sig ner, hälla upp en stor whiskey, och bara ta det lugnt.

Varför? För att människan redan är utdöd…

Det förbluffande uttalandet följer på epidemiologernas varningar att Hepatit X kommer att bli det nya Aids-viruset och i slutändan ödelägga hela nationer.

Ett internationellt konvent har dock kommit fram till att virusets effekter kommer att bli minimala, något som tyvärr är ovidkommande, eftersom de senaste uppgifterna visar att människan tyvärr dött ut.

”Japp, det är sant”, basunerade en läkare ut. ”Vi tog alla beräknade dödssiffror för alla mördarvirus och epidemier de senaste trettio åren, och när vi fick fram slutsumman insåg vi att den sista mänskliga individen dog runt halv fem den 22:e februari 2016.”

En expert inom området sa till oss att ”Statistiken är rätt övertygande. 1982 sa forskarna att det 1995 bara skulle finnas en liten pojke och ett äldre par kvar i hela Afrika. Aids skulle ha utrotat resten av befolkningen.”

”Och sen var det ju mjältbrand, ett såpass potent virus att om det, till exempel, levererades någonstans som ett pulver i ett kuvert, skulle kunna döda alla i hela USA på ett par minuter”.

Forskarnas slutsats är desto mer chockerande, i och med att de inte räknar med de förutspådda dödssiffrorna för diverse andra apokalyptiska skräckscenarier, som till exempel att en asteroid träffar jorden, med evig vinter som följd. Inte heller växthuseffekten, eller araber som kraschar flygplan in i stora hus, har tagits med i beräkningen.

”Precis”, lade en skakad forskare till. ”Om vi tar alla tillgängliga siffror, och utifrån dem räknar ut en tidpunkt där mänskligheten blir utrotad, märker vi att vi inte ens hade överlevt länge nog för att inse att vi var i fara över huvud taget. En skrämmande tanke…”

En liten jämförelse

Äktenskapets förväntningar En kvinna gifter sig med en man och förväntar sig att han ska ändra sig, men det gör han inte. En man gifter

error: Innehållet är skyddat!