En bantares dagbok

Vi lät en medarbetare testa vanlig bantning. Hon visste inte vad hon hade framför sig. Hon kommer aldrig mer att göra om det. Det här är hennes skakande rapport: En bantares dagbok.

 

Måndag

Frukost: En kopp te utan mjölk eller socker.

Lunch: En grönsallad utan dressing.

Middag: En portion Weight Watchers djupfryst bantningsmiddag, uppvärmd i mikron.

Kvällsmat: En kopp te utan mjölk eller socker.

 

Tisdag

Frukost: En kopp te med en liten gnutta mjölk, men absolut inget socker. Två timmar senare: En mycket liten kaka som låg kvar på kontoret sen sammanträdet igår.

Lunch: En grönsallad med några stänk dressing. En och en halv timme senare: Den andra (mycket lilla) kakan som låg kvar på kontoret sen sammanträdet igår.

Middag: En portion Weight Watchers djupfryst bantningsmiddag, halvt uppvärmd i mikron.

Kvällsmat: En halv chokladkaka som du hittade kvarglömd i kylen. En kopp te med en gnutta mjölk, men absolut inget socker.

 

Onsdag

Frukost: En kopp te med tre sockerbitar och hälften mjölk. Två alvedon. Två timmar senare: Två små, smuliga, knastertorra kakor som låg kvar på kontoret sen sammanträdet i förrgår.

Lunch: En grönsallad med några stänk dressing. En stor chokladkaka på vägen tillbaks till kontoret. Två timmar senare: En liten smakbit av tårtan som Annbritt bakat till Sivs födelsedag. Tjugo minuter senare: Smyger tillbaks till fikarummet när alla gått. Tar en rejäl bit av tårtan.

Middag: En portion Weight Watchers djupfryst bantningsmiddag, snabbupptinad under varmvattenkranen.

Kvällsmat: Tröstäter en påse mikropopcorn samt en burk cola light. Inget te.

 

Torsdag

Frukost: Tre koppar te med tre sockerbitar i varje, hälften mjölk. Två alvedon. En och en halv timme senare: Sliter med darrande händer upp kylskåpet i fikarummet på kontoret och tar ut resterna av gårdagens tårta. Äter med händerna upp allting, direkt ur kartongen.

Lunch: En grönsallad och rejält med dressing. En skiva knäckebröd utan smör, nej förresten, LITE smör kan jag nog ta… Två timmar senare: Erbjuder dig frivilligt att gå till banken åt chefen. Gör en liten omväg via Pressbyrån på vägen dit. Köper tre kokosbollar, äter upp två, sparar den tredje tills ikväll. Tio minuter senare: Äter upp den tredje kokosbollen inne på banken.

Middag: Ännu en äcklig portion av Weight Watchers djupfryst bantningsmiddag. Äts otinad direkt ur frysen.

Kvällsmat: Tröstäter en stor chokladkaka. Coca-Cola till.

 

Fredag

Frukost: Tre Big Mac-menyer med extra stor pommes frites till. JAG LÄGGER NER DEN HÄR BANTNINGEN!

22 tecken på att du är sjuk

1. Du kallar Novalucolen för Novvisar. 2. Du har ett guld-högkostnadskort. 3. Din journal ligger överst i högen nere på Vårdcentralen. 4. Ditt medicinskåp är

Rebell byter kanal

Fredrik Zetterström vaknade en morgon och upptäckte att han förvandlats till en rebell. Han är inte riktigt säker på vad det var som gjorde att

error: Innehållet är skyddat!