Irland förbereder för avfärd

Irlands premiärminister, Jacob O’More, har förklarat att Irland kommer att kasta loss och segla ned till Medelhavet, eller möjligen ekvatorn, för att njuta av lite sol och ta lite ledigt.

Efter allt hårt arbete inom telefoni, datorprogrammering och distribution av cappuccino, kommer den före detta keltiska tigern Irland alltså att flytta söderut. ”Vi har jobbat ihop en hel hög med pengar”, sade premiärministern, ”och nu när IT-bubblan börjar spricka på allvar, vill vi bara åka ned dit och låta pengarna jobba för oss ett tag.”

Vissa källor säger också att landet letar efter en langare som kan fixa en massa riktigt bra brasilianskt kaffe och kan komma att spendera så länge som upp emot ett helt budgetår med att bara ha det lite skönt någonstans utanför Afrikas kust.

Ordbok för hundar

Bad: Detta är en process där människorna blöter ner golv, väggar och sig själva. Du kan hjälpa dem genom att skaka dig mycket och ofta.

Hemmafru rånade bank!

En 42-årig hemmafru från Vetlanda utförde ett klumpigt rån mitt i lunchrusningen på Vetlanda Enskilda Sparbank. Med sonens leksaksgevär hotade hon kassörskan på banken. Eftersom

Är du vuxen? Gör testet

After Eight (1 poäng) Bridgeblandning, mozartkulor och twistpåse går heller inte att tolka annat än som vuxengodis. Allsång på Skansen (2 poäng) Live räcker det

error: Innehållet är skyddat!