Irland förbereder för avfärd

Irlands premiärminister, Jacob O’More, har förklarat att Irland kommer att kasta loss och segla ned till Medelhavet, eller möjligen ekvatorn, för att njuta av lite sol och ta lite ledigt.

Efter allt hårt arbete inom telefoni, datorprogrammering och distribution av cappuccino, kommer den före detta keltiska tigern Irland alltså att flytta söderut. ”Vi har jobbat ihop en hel hög med pengar”, sade premiärministern, ”och nu när IT-bubblan börjar spricka på allvar, vill vi bara åka ned dit och låta pengarna jobba för oss ett tag.”

Vissa källor säger också att landet letar efter en langare som kan fixa en massa riktigt bra brasilianskt kaffe och kan komma att spendera så länge som upp emot ett helt budgetår med att bara ha det lite skönt någonstans utanför Afrikas kust.

SVT söker ny vd

Sveriges Television söker en ny vd som ska styra och ha ansvaret över alla medarbetare på SVT. Vi tror att du är i medelåldern och

En liten jämförelse

Äktenskapets förväntningar En kvinna gifter sig med en man och förväntar sig att han ska ändra sig, men det gör han inte. En man gifter

error: Innehållet är skyddat!