NATO vill införa demokrati i Italien

NATO vill genomföra en militär intervention i Italien för att införa demokrati och rättsstat. Landets styrkor utgör inte något militärt hot enligt generalerna. Istället fruktar de aggressiva gester och lättklädda kaffeservitörer.

Efter flera års upptrappning beslutade NATO att genomföra en militär intervention mot Italien. USA:s president, Donald Trump, förklarade vid en presskonferens varför alliansen har sett sig nödgad att vidta en så dramatisk åtgärd.

“Det är ovärdigt att en av den västliga civilisationens vaggor regeras av en grupp maffiabossar, mediaoligarker och gamla religiösa män med konstiga mössor. Det är på tiden att vi träder in och säkrar att Italien inte längre kan fungera som bas för internationell korruption och smådumma tv-shower.”

Fruktar gester och modekläder

Överbefälhavaren för den militära interventionen, den amerikanska general Joseph R. Hicks, förväntar inget större motstånd med traditionella militära medel.

“Vår bedömning är att italienarnas försvarsvapen utgör ett större hot för dem själva än för våra styrkor. Det är långt mer problematiskt att de har ett motoriserat scooterinfanteri. Soldaterna anfaller iklädda handsydda kostymer och läckra skinnskor med aggressiva gester och höga skrik. Det kan vara otroligt svårt att stå emot om man är en liten försynt och dåligt klädd soldat från Skandinavien eller den amerikanska mellanvästern.”

General Joseph R. Hicks berättar också att italienarna möjligen även har ett hemligt vapen i bakfickan.

“Det är skrämmande men många underrättelser tyder på att man har skapat en scooterbrigad bestående av lättklädda baristas som både kan servera, dansa och berätta småkäcka vitsar. Det låter kanske inte troligt men man måste tänka på att man lyckades pacificera hela landet med den typen av metoder.”

NATO-ambassadör har lurats med kändis-sms

Eftersom Italien själva är medlemmar i NATO och alliansen kräver enighet om militära interventioner, var det inte utan problem att få den militära aktionen godkänd. Emellertid avstod Italiens Nato-representant, den 19-åriga tidigare modellen och kosmetologstuderande Cosima Alofonsina, överraskande att rösta emot angreppet på hennes eget land.

Enligt flera vittnen är förklaringen att amerikanska underrättelsetjänster under omröstningen skickade flera SMS i musikern Justin Biebers namn, och på det sätter distraherade den unga kvinnan under det kritiska ögonblicket.

Italiens ledare, Sergio Mattarella, skickade på måndagen ett pressmeddelande, i vilket han i färgrika ordalag redogör för sin ringaktning inför NATO:s beslut, och klargör att han har en “omfattande arsenal av Alvedon och hårfärg och inte är rädd för att använda det.”


Översättning: CE översättningsbyrå

Experter varnar: Permanent järnålder på väg

Jordens klimat förändras drastiskt. Experter bedömer att en permanent järnålder är på väg. Detaljhandeln bekräftar ett ökat intresse för järnbaserade vapen. Geofysikern Vanessa Raymonds från

Mystisk främling ses igen!

Under gårdagen, mer precis 23:55, befann sig en tonåring från trakten i gränden bakom SF bio. Hon experimenterade med filter på sin telefon och råkande

Nytt hopp för Döda havet

Israels regering har verkställt en intensiv räddningsaktion. I två dagar har ledande nationella och internationella experter utan uppehåll arbetat med att återuppliva Döda havet. Stämningen

error: Innehållet är skyddat!