Forskare upptäcker ett nytt sätt att se ut som en idiot

En forskargrupp i USA har upptäckt ett helt nytt sätt för personer att se ut som kompletta idioter.

Segways ”Human Transporter” är ett otroligt dyrt alternativ till att gå snabbt eller att cykla. Tillverkarna på Segway säger att alla som använder den omedelbart kommer att se ut som en idiot, och detta med minimal ansträngning.

Efter år av forskning och med groteskt hög finansiering från personer som Jeff Bezos, är det tänkt att Segways uppfinning äntligen skall ge världen den nya metoden att se dum ut som de väntat så länge på.

Apparatens pris, som är cirka 30 000 kronor, är en integrerad del av hela idiotin. ”Det sänder ut signaler som se på mig, jag är rik, lat och tycker om att se dum ut” säger en person som vill vara anonym. ”Det är inte många saker i denna värld som kan göra det,” forsätter han.

Postverket i USA har redan lagt en order på flera tusen enheter av Segways uppfinning vilket marknadsanalytiker påstår omedelbart kommer att förbättra apparatens idiotfaktor. ”Man kommer att se ut som en brevbärarimitatör” säger en annan, ”vad mer finns det att tillägga?”

Apparaten är det senaste i en lång rad av vetenskapliga framsteg som får användaren att se löjlig ut. Under den victorianska eran brukade idioter åka runt på cyklar, som var en av de allra första ”se-på-mig-jag-är-en-idiot”-uppfinningarna. I modern tid marknadsfördes miniscootern som en vuxenleksak, vilket fick idiotfaktorn att skjuta i höjden.

Saker livet lärt dig vid 50

Det man bäst minns av regeringens förehavanden, är alla skandaler. Du bör aldrig antyda för en kvinna att hon kan vara gravid, om hon inte

Kiwi – den dolda faran

Forskare har just upptäckt vad många barn redan vet – att kiwi inte alls är så nyttigt för dem. Forskare vid livsmedelsbranschens eget forskningsinstitut har

error: Innehållet är skyddat!