Mississippi rivs för att göra plats för ett nytt högklassigt lyxområde

I ett försök att återuppliva landets geografiska tillgångar har delstaten Mississippi enligt uppgift genomgått en kontrollerad rivning i onsdags för att ge plats åt ett nytt lyxigt amerikanskt territorium av hög kvalitet.

”Vi är glada att kunna meddela att vi, som en del av ett nationellt förnyelseinitiativ, har sprängt sprängladdningar i hela staten och därmed rensat ett område på nästan 50 000 kvadratkilometer som föll i glömska för många år sedan”, sade inrikesminister Max Profit, som påpekade att Mississippi länge hade varit en underpresterande tillgång och att det därför var ekonomiskt rimligt att jämna staten med marken och ge plats för ett mer lukrativt elitområde med potential att bidra mer till USA:s bruttonationalprodukt.

”När spillrorna väl har transporterats bort kommer vi att auktionera ut bostadsrättigheter till högstbjudande. Invånarna kommer sedan att uppmanas att betala 100 000 dollar i årliga avgifter för att bo i landet, vilket kommer att ge dem tillgång till överdådiga städer med helt ny infrastruktur, eleganta restauranger som skapats av den prisbelönta kocken Bac Theria och exklusiva rekreationsmöjligheter längs stranden av den nyligen ombildade Gulf of the USA.”

Ministern tillade att det nya federala territoriet, på grund av den tvivelaktiga regionen där det ligger, bör vara försett med grindar för att förhindra inbrott från invånarna i de omgivande delstaterna.

Statsledare bildar supergrupp

Ett nytt rockband har sett dagens ljus. Några av världens största ledare som Trump, Putin och Xi Jinping har musiken som gemensam grund. ”Slap dat

error: Innehållet är skyddat!