Zimbabwe ändrar sitt namn till AAA Zimbabwe

Zimbabwe ändrade i dag officiellt sitt namn till AAA Zimbabwe och flyttade därmed upp 192 platser i FN:s medlemslista i ett försök att fånga intresset hos internetsurfare som letar efter produkter och tjänster som är relaterade till olika länder.

”Medlemsregistret är alfanumeriskt, så om du letar efter något i FN:s medlemsregister kommer vi att ligga först i listan, förut låg vi sist,” säger AAA Zimbabwes president Omar Conateh. ”Förhoppningsvis kommer människor att ringa till oss först med förfrågningar om deras land behöver något.”

Medan förändringen kommer att kräva nya visitkort och trycksaker så blir det mycket billigare än att sätta in en annons och göra reklam för landet, säger Conateh, som poängterar att det nya namnet inte kommer att påverka kvaliteten på den service som kunderna är vana vid. ”Vi är fortfarande samma gamla Zimbabwe som icke-vita bönder känner och litar på,” säger han.

Dock kommer Zimbabwe troligtvis att behöva slåss om topplaceringen om AAA United Kingdom och 123 Slovakien får sina namnändringar godkända före höst/vinterregistreringen 2022.

Pongo tar ut skilsmässa

Hollywoodstjärnan Pongo, känd från filmen 101 dalmatiner, har tagit ut skilsmässa från sin tik Perdita. Orsaken till skilsmässan uppges vara otrohet, vilket Perdita inte förnekar.

error: Innehållet är skyddat!