Genmanipulerad mat ”helt säker”, enligt genmanipulerad forskare

Allmänhetens oro över genmanipulerad mat är helt obefogad, rapporterade igår biologen dr. Russell Black vid Monsantos Institut för oberoende undersökning av fullständigt ofarlig genmanipulerad mat.

”Hela hysterin är ogrundad”, sade dr. Black, som själv odlats fram från en genetiskt manipulerad cellkärna som planterats in i ett ägg från en tomatplanta och sedan uppfostrats av anställda vid Monsantos daghem.

”Känn på mina saftiga inälvor”, tillade han.

Branschfolk hyllar forskarrapporten och menar att den är ett stort steg framåt i såväl den allmänna debatten som i det taktiska draget att producera ett stort antal experter som genmanipulerats för att berätta ”sanningen”.

”Monsanto är mycket nöjda med dr. Black”, berättar en källa inom företaget. ”Han är den första vuxna, helt trovärdiga experten som de lyckats ta fram genom denna nya process och han har hittills inte muterats till en avskyvärd, superstark tomatmänniska som vissa prototyper gjorde.”

Dr. Black tycker inte att hans bakgrund ligger hans forskning i fatet. ”Bara en idiot som har alla sina kromosomer kvar kan undvika att inse att en fullständig hopblandning av växt- och djurriket inte på något sätt är ett hot mot folkhälsan”, berättade han för media. ”Egentligen är genmanipulerad mat den enda vägen att gå.” Han hördes sedan muttra något om ”outvecklade jordvarelser”.

Den samlade pressen bjöds sedan in till en presskonferens i Monsantos tungt bevakade laboratorium för ”Personmodifiering”. Alla avböjde.

Hur du ljuger för badrumsvågen

Väg dig efter middagen, fullt påklädd. Sen väger du dig på morgonen, naken före frukost. Det är hemskt trevligt att se hur mycket du gått

Deprimerad man visade sig vara svensk

Sven-Bernard Carlson, en utlandssvensk bosatt i USA, var till helt nyligen diagnostiserad som kroniskt deprimerad. Han använde flertalet receptbelagda antidepressiva läkemedel och skulle få chockterapi,

error: Innehållet är skyddat!