Genmanipulerad mat ”helt säker”, enligt genmanipulerad forskare

Allmänhetens oro över genmanipulerad mat är helt obefogad, rapporterade igår biologen dr. Russell Black vid Monsantos Institut för oberoende undersökning av fullständigt ofarlig genmanipulerad mat.

”Hela hysterin är ogrundad”, sade dr. Black, som själv odlats fram från en genetiskt manipulerad cellkärna som planterats in i ett ägg från en tomatplanta och sedan uppfostrats av anställda vid Monsantos daghem.

”Känn på mina saftiga inälvor”, tillade han.

Branschfolk hyllar forskarrapporten och menar att den är ett stort steg framåt i såväl den allmänna debatten som i det taktiska draget att producera ett stort antal experter som genmanipulerats för att berätta ”sanningen”.

”Monsanto är mycket nöjda med dr. Black”, berättar en källa inom företaget. ”Han är den första vuxna, helt trovärdiga experten som de lyckats ta fram genom denna nya process och han har hittills inte muterats till en avskyvärd, superstark tomatmänniska som vissa prototyper gjorde.”

Dr. Black tycker inte att hans bakgrund ligger hans forskning i fatet. ”Bara en idiot som har alla sina kromosomer kvar kan undvika att inse att en fullständig hopblandning av växt- och djurriket inte på något sätt är ett hot mot folkhälsan”, berättade han för media. ”Egentligen är genmanipulerad mat den enda vägen att gå.” Han hördes sedan muttra något om ”outvecklade jordvarelser”.

Den samlade pressen bjöds sedan in till en presskonferens i Monsantos tungt bevakade laboratorium för ”Personmodifiering”. Alla avböjde.

Sveriges bästa kontorister

Vem tänker på alla kontorsslavar som arbetar 40 timmar i veckan på kontor runt om i Sverige? För att hedra dem presenterar vi här ”Sveriges

SJ konverterar tågvagnar till ishotell

Det krisdrabbade SJ har uttryckt missnöje över passagerarnas allt annat än entusiastiska inställning till företagets senaste innovationer denna vinter. Inspirerade av de framgångsrika turistattraktionerna i

error: Innehållet är skyddat!