”Låt mig vara ifred, annars åker jag tillbaka till min egen planet och tar alla mina satelliter med mig” varnar Elon Musk

Elon Musk varnade idag att om inte folk slutar hacka på honom kommer han att bege sig hem till sin egen planet, och ta sina satelliter med sig.

Den svidande kritiken riktad mot miljardärutomjordingen Musk och hans Starlink satellitsystem den gångna veckan ledde till ett utspel av Musk. Han hävdade att om inte folk låter honom vara ifred kommer han att sätta sig på en av sina rymdraketer och ”dra tillbaka hem till Zznooplrotxz fort som bara den!”

Vid ett tidigare uttalande varnade han även för att han åker hem till sin ”egen planet om det här fortsätter, och tar alla mina satelliter med mig. Och alla mina bilar, alla Bitcoins, som inte ens är en mätbar mängd, men jag tar med mig alltihop ändå.”

Musk fortsatte: ”Allt jag strävar efter är att placera tusentals satelliter i hela rymden, så att jag kan ta över Internet, och slutligen ta över er skräpplanet, och hela solsystemet. Men alla bara gnäller och säger att jag har skickat upp för många, och att jag är orättvis. Hur rättvist låter det här då? Jag tar tillbaka ALLT jag äger till Zznooplrotxz och lämnar er med Jeff ”Råttan” Bezos och Richard ”Skäggpellen” Branston. Så får vi se hur kul ni tycker att det är.”

På frågan om hur långt bort hans egen planet är säger Musk ”Några ljusår. Men det finns ett motell strax utanför Xxxkklipop som är fantastiskt.”

error: Innehållet är skyddat!