Hockeyns hippa trendlejon brädade

Under förra veckan, då världens ledande modehus presenterade sina vårkollektioner, blev det obönhörligt tydligt att ishockeyns trendsättare till slut kommer att avsättas från sin fasta plats på modetronen.

Efter att ha lett utvecklingen inom manlig look och ”rätt” stil i flera år går skrinnarna nu mot dystrare tider. Världsledande designers som JP Gaultier, Tommy Hilfiger och Christian Dior tycks nämligen inte längre stödja hockeylirarnas så tidigare avgudade drag. Det var som en känd trendsättare uttryckte det: ”Det tandlösa leendet är såååå gårdagens nyheter.”

Och motgångarna rör inte bara tänder. Ute är också anorektiska modeller, designade suspensoarer och – värst av allt – ett sorgmodigt adjeu ges till den legendariska hockeyfrillan. För det verkar som om frillan som i åratal har fått både blondiner och brunetter på knä snabbare än motståndaren i en av Don Kings riggade boxningsmatcher, till slut har spelat ut sin roll.

Washington Capitals forwardsstjärna Jaromir Jagr, som tills nyligen själv var en sann vän och bärare av hockeyfrillan, blev ledsen när nyheten nådde honom. ”Gosse, jag älskade den frillan”, förklarade han. ”Tro mig, det tar år att frambringa den stripiga lystern och den svettiga känslan.”

Spelarnas fruar däremot tog nyheten om att deras förut så vackra hälft nu inte längre åtnjuter de modemedvetnas respekt världen över, med lugn. ”Vem bryr sig”, kommenterade frugan till entandade veteranen Ray Bourque. ”Vi gör det ändå bara för pengarna.”

Är det du eller jag som kör?

Hur du agerar som en god passagerare, eller ”Det finns alltid någon som vet bättre”. Hugger alltid tag i panelen och dörrhandtaget och skriker ”Whoaaaaaaa!!!!!”

Mobiltelefoner orsakar galna kosjukan?

I ytterligare en larmrapport, om risker med användning av mobiltelefoner, hävdar en grupp vetenskapsmän att de hittat en källa till den svårförklarliga åkomman – benämnd

error: Innehållet är skyddat!