Ny version av Netscapes webbläsare

De 14 användare i världen som fortfarande använder Netscape Navigator som webbläsare jublade i veckan över att version 9 av Netscape nu äntligen är släppt.

Detta är den enda nya version av webbläsaren på 22 år och är en produkt som Netscapes ledningsgrupp förutsåg totalt skulle blåsa bort Microsofts Internet Explorer. ”Om det var 1997.”

”Det här är en fantastisk webbläsare, och jag tror att om alla inte redan använde Explorer, så skulle de definitivt byta till denna”, sa Netscape-användaren Bengt Sädesfors i Norrtälje. ”Jag ska garanterat ladda ner den här godsaken, och jag tänker använda den också, om Explorer kraschar eller nåt.”

För att förstärka sin marknadsposition, tillkännagav Netscapes vd Jim Martin ett ”större” partnerskap med Apple. Apple kommer att ha Netscape 9 installerad på alla nya datorer. Detta strategiska drag kunde vi höra Martin skryta med, det skulle verkligen krossa Microsofts starka placering på webbläsarmarknaden. ”Om det var, låt oss säga, 1984.”

Äsch, jag gör det själv

En man är en person som, om en kvinna säger; ”Äsch, jag gör det själv”, låter henne göra det. En kvinna är en person som,

Den ultimata guiden till alla typer av grillfester

Eftersom den verkligen förenar eld, djuroffer, trädfällning, alkohol och härligt friluftsliv, förblir grillfesten hemma i kvartersträdgården den mest populära av umgängesseder. Här följer en elementär

error: Innehållet är skyddat!