Ny version av Netscapes webbläsare

De 14 användare i världen som fortfarande använder Netscape Navigator som webbläsare jublade i veckan över att version 9 av Netscape nu äntligen är släppt.

Detta är den enda nya version av webbläsaren på 22 år och är en produkt som Netscapes ledningsgrupp förutsåg totalt skulle blåsa bort Microsofts Internet Explorer. ”Om det var 1997.”

”Det här är en fantastisk webbläsare, och jag tror att om alla inte redan använde Explorer, så skulle de definitivt byta till denna”, sa Netscape-användaren Bengt Sädesfors i Norrtälje. ”Jag ska garanterat ladda ner den här godsaken, och jag tänker använda den också, om Explorer kraschar eller nåt.”

För att förstärka sin marknadsposition, tillkännagav Netscapes vd Jim Martin ett ”större” partnerskap med Apple. Apple kommer att ha Netscape 9 installerad på alla nya datorer. Detta strategiska drag kunde vi höra Martin skryta med, det skulle verkligen krossa Microsofts starka placering på webbläsarmarknaden. ”Om det var, låt oss säga, 1984.”

Irland förbereder för avfärd

Irlands premiärminister, Jacob O’More, har förklarat att Irland kommer att kasta loss och segla ned till Medelhavet, eller möjligen ekvatorn, för att njuta av lite

Den mirakulösa babydieten

Folk är alltid ute efter nya bantningskurer. Problemet med de flesta är att man inte får äta tillräckligt (svältbantning), det blir inte tillräcklig variation (fasta)

Är det du eller jag som kör?

Hur du agerar som en god passagerare, eller ”Det finns alltid någon som vet bättre”. Hugger alltid tag i panelen och dörrhandtaget och skriker ”Whoaaaaaaa!!!!!”

error: Innehållet är skyddat!