Hundens egna regler

Att jaga katter: När du jagar katter, se till att du aldrig – riktigt – fångar dem. Det förstör allt det roliga.

Besökare: Fastställ snabbt vilken av besökarna som är rädd för hundar. Rusa tvärs över rummet, skäll högt och hoppa lekfullt mot denna person. Om personen trillar omkull och börjar gråta, slicka denne i ansiktet och morra stilla för att visa din omtanke.

Dörrar: Området direkt framför dörren är alltid reserverat för familjens hund att sova på.

Gropar: Istället för att gräva en stor grop mitt i trädgården, och göra din husse upprörd, gräv flera små hål över hela trädgården så det inte märks. Om du lämnar en liten hög med jord vid varje hål, så kanske de tror att det är mullvadar. Det finns aldrig tillräckligt många hål i jorden. Sträva dagligen för att hjälpa till med att korrigera detta problem.

Konsten att sniffa: Människor gillar att bli sniffade på. Överallt. Det är din plikt att, som familjens hund, tillmötesgå dem.

Lekande: Om du tappar balansen när du springer efter en pinne eller en boll, använd blomsterrabatten för att dämpa ditt fall så du inte gör dig illa.

Promenader: Regler på vägen: När du går ut med din matte, uträtta aldrig dina behov på din egen gräsmatta.

Skällande: Eftersom du är en hund förväntas du skälla. Så skäll – mycket! Dina ägare blir glada när de hör dig vakta huset. Speciellt sent på kvällarna när de sover säkert i sina sängar. Det finns inget som får en människa att känna sig mer säker än att höra ditt beskyddande skällande.

Slickande: Drick alltid MYCKET vatten från din skål innan du slickar din husse/matte. Människor föredrar rena tungor. Var beredd på att hämta en handduk.

Soffor: Det är fullt tillåtet att ligga på den nya soffan när dina människor har gått och lagt sig.

Tidningar: Om du behöver uträtta dina behov medan du leker i trädgården, använd alltid tidningen som lagts på uppfarten endast för detta syfte.

Tuggande: Bidra till modeindustrin. Tugga på en sko.

Ätande: Sitt alltid under bordet vid middagen, speciellt om det är gäster närvarande, så du kan städa upp all mat som trillar på golvet. Det är också ett lämpligt tillfälle att träna ditt sniffande.

Katter vs. ungdomar

De är dina vänner, om du ger dem mat. De pratar med dig, men du förstår inte vad de säger. De tenderar att löpa amok

Dumma lagar i USA

Barn i West Virginia får inte gå till skolan med dålig andedräkt. Massachusetts är aktiva lagstiftare, 1659 förbjöds julen på grund av sin hedniska bakgrund.

error: Innehållet är skyddat!