Kvinna måste släppa allt hon har i händerna på grund av potatis

På onsdagen vid halv femtiden blev Carina Jansson från Eskilstuna uppringd av sin man. Han skulle laga moussaka men hade glömt att köpa potatis.

Egentligen var hon trött efter en lång arbetsdag. Och hon hade sett fram emot att äntligen få komma till frisören efter arbetet för att fräscha upp frisyren. Men så blev hon uppringd av sin man som glömt att köpa potatis.

“Kan du smita förbi Ica på hemvägen?” frågade han.

“Och så måste jag liksom bara släppa allt vad jag hade i händerna”, fräser en upprörd Carina som dagen efter berättar för Dagens Dagblad att hon fortfarande glöder invändigt av raseri.

Har gudskelov talang för planering

Lyckligtvis är Carina Jansson duktig på att behålla överblicken i pressade situationer och kan, med hjälp av nyktert övervägande, planera sig ur det mesta.

Under några få minuter avbokade hon frisören så att hon i stället kunde ta sig till Ica efter de, som hon kallar dem, de ‘de förbannade potatisarna’. Hon fasthåller dock att det var fullständigt onödigt att hon överhuvudtaget skulle behöva göra det.

“Han hade ganska enkelt bara behövt följa inköpslistan, som jag ändå själv skrivit till honom, eftersom jag VET hur hopplös han är på att göra inköp”, suckar hon.

“Men nej då, jag får INTE en andningspaus i min enormt stressiga vardag, men ni ska veta att jag behöver det!”

Carinas man, Torsten, ville gärna uttala sig till Dagens Dagblad. Men eftersom han fick en utskällning när han föreslog att de kunde beställa pizza istället när Carina konfronterade honom med sitt avbokade frisörbesök, bedömer han att det är bäst att låta bli.


Översättning: CE översättningsbyrå

Mystisk främling ses igen!

Under gårdagen, mer precis 23:55, befann sig en tonåring från trakten i gränden bakom SF bio. Hon experimenterade med filter på sin telefon och råkande

Inbrottstjuv rasar över bristande snöröjning

Det skapar en farlig arbetsmiljö när villaägare glömmer att skotta snö i uppfarter och längs trädgårdsgångar, säger inbrottstjuv. Inbrottstjuven Ricky Markussen har vid flera tillfällen

error: Innehållet är skyddat!