Mamma annonserar slut på middagslagande

En tvåbarnsmamma har meddelat att hon kommer lämna rollen som överordnad matlagare för sin familj eftersom hon inte längre bryr sig ett smack.

Anna Svensson meddelade motvilligt att hon kommer att övergå till att titta på tv och låta alla andra sköta sig själva för det är verkligen förbannat irriterande och tar aldrig slut.

Hon fortsätter: ”När jag samtyckte till moderskapet varnades jag av både nära vänner och främlingar att den största delen av maten jag lagade till mina barn skulle hamna i soptunnan.”

”Men det var ändå en chock att upptäcka att ju mer jag ansträngde mig för att förbereda maten, ju troligare var det att den skulle slängas på golvet.”

”Jag hade heller ingen aning om att mina ungar skulle förvandlas till monster vid fem på eftermiddagen på grund av hunger och sparka mig på smalbenen medan jag lagade tre olika rätter samtidigt eftersom de är så petiga att en liten bit lök kan starta ett tredje världskrig.”

”Så jag drar mig tillbaka och kommer försöka bli tillräckligt ekonomiskt oberoende för hämtmat om kvällarna. Middagen kan fara åt skogen. ”

”Och att skjutsa barnen till skolan. Och när jag tänker efter är tvättid och läggdags en plåga. Jag slutar med alltihop. Åt skogen med allt.”


Översättning: S. Fransén

error: Innehållet är skyddat!