Öka stressen i ditt liv

Vägra att göra något åt problem som ligger och mal. Skjut upp, grubbla och om möjligt, avstå från en del sömn på kuppen.

Gör en samlad ansträngning att anteckna irritationsmoment i ditt liv och blås upp dem till orimliga proportioner.

Begrunda kraften i negativt tänkande.

Göm undan ditt sinne för humor. Utplåna orden ”småle”, ”skoja” och ”skratta” i din vokabulär, koncentrera dig på att visa en bister uppsyn.

Om du har arbetat 60 timmar i veckan, försök med 65 eller 70 eller 75! Att tillbringa mer tid på arbetet, kommer att ge dig mindre tid att tänka på hur stressad du är.

Konsumera väldiga kvantiteter med koffein. I egenskap av uppiggande medel kommer det att garantera att du håller dig vaken både dag och natt.

Utöva konsten att ”skynda och vänta”. Detta innebär att rusa iväg för att ställa sig i en kö någonstans – exempelvis på banken, biografen eller biljettkontoret.

Se till att du inte kör mer än en halv meter ifrån bilen framför dig.

För att lätta upp ledan du känner medan du väntar vid trafikljus, låtsas att du står på startlinjen till Indy 500.

Läs aldrig en bok eller lyssna till musik.

Lek kurragömma genom att gömma viktiga dokument för dig själv.

Delegera problem som ligger och mal. Du har bevisat att du inte kan ta itu med dem.

Säg till dig själv att dina kvalifikationer är begränsade. Vackla inte i denna övertygelse förrän du är avskedad på grund av brist på kompetens.

Fnittra nervöst. Detta kommer att göra andra människor nervösa, sammanträden kommer att bli improduktiva och du kommer inte att gå därifrån med en lång lista över saker att uträtta.

Skaffa dig en otrevlig tennispartner. Kanske din äkta maka.

När du känner dig stressad, andas djupt och hyperventilera tills du svimmar.

Börja med trädgårdsskötsel. Ingenting kan vara mera stressande om du inte gillar det.

När saker och ting går galet, dunka huvudet mot väggen. Den därav följande huvudvärken kommer att tränga undan ursprungsproblemet.

Den stressfria dieten

Den här dieten är utformad för att hjälpa dig att hantera den stress som normalt byggs upp under en dag och som fram emot kvällen

error: Innehållet är skyddat!