Hemmafru rånade bank!

En 42-årig hemmafru från Vetlanda utförde ett klumpigt rån mitt i lunchrusningen på Vetlanda Enskilda Sparbank.

Med sonens leksaksgevär hotade hon kassörskan på banken. Eftersom geväret var mycket likt ett riktigt lämnade kassörskan över den begärda summan, 10 000 kronor, i den konsumkasse som hemmafrun räckt över.

Efter rånet gick hon ut och ställde sig och väntade på 32:ans buss för att åka hem till förorten Bergdala strax utanför Vetlanda. Busschauffören som sett alltsammans körde bussen direkt till häktet där polisen tog hand om trebarnsmamman direkt.

– Hon var lugn och protesterade inte när vi låste in henne, hon bad oss bara ringa sin mans jobb och barnens dagis och skola och meddela att middagen står i micron, säger jourhavande vaktbefäl vid Vetlandapolisen.

Hemmafrun uppgav att hon ville bli tagen av polisen direkt och att hon inte var intresserad av några pengar. Hon var bara, citat: ”Så himla trött på att passa upp svinen där hemma. Jag måste vila upp mig ett tag. Det ska bli kul att se hur de klarar sig utan mig”.

Hon vill också genom pressen passa på att be bankpersonalen om ursäkt om hon orsakat dem några som helst obehagligheter.

– Det var inte meningen att hon skulle skrämma någon, men det här var det enda sättet för henne att få lite lugn och ro, säger hemmafruns advokat som kommer att yrka på att hon får åtminstone ett år på någon trevlig öppen anstalt. Gärna med havsutsikt.

Hockeyns hippa trendlejon brädade

Under förra veckan, då världens ledande modehus presenterade sina vårkollektioner, blev det obönhörligt tydligt att ishockeyns trendsättare till slut kommer att avsättas från sin fasta

Saker livet lärt dig vid 50

Det man bäst minns av regeringens förehavanden, är alla skandaler. Du bör aldrig antyda för en kvinna att hon kan vara gravid, om hon inte

error: Innehållet är skyddat!