Hemmafru rånade bank!

En 42-årig hemmafru från Vetlanda utförde ett klumpigt rån mitt i lunchrusningen på Vetlanda Enskilda Sparbank.

Med sonens leksaksgevär hotade hon kassörskan på banken. Eftersom geväret var mycket likt ett riktigt lämnade kassörskan över den begärda summan, 10 000 kronor, i den konsumkasse som hemmafrun räckt över.

Efter rånet gick hon ut och ställde sig och väntade på 32:ans buss för att åka hem till förorten Bergdala strax utanför Vetlanda. Busschauffören som sett alltsammans körde bussen direkt till häktet där polisen tog hand om trebarnsmamman direkt.

– Hon var lugn och protesterade inte när vi låste in henne, hon bad oss bara ringa sin mans jobb och barnens dagis och skola och meddela att middagen står i micron, säger jourhavande vaktbefäl vid Vetlandapolisen.

Hemmafrun uppgav att hon ville bli tagen av polisen direkt och att hon inte var intresserad av några pengar. Hon var bara, citat: ”Så himla trött på att passa upp svinen där hemma. Jag måste vila upp mig ett tag. Det ska bli kul att se hur de klarar sig utan mig”.

Hon vill också genom pressen passa på att be bankpersonalen om ursäkt om hon orsakat dem några som helst obehagligheter.

– Det var inte meningen att hon skulle skrämma någon, men det här var det enda sättet för henne att få lite lugn och ro, säger hemmafruns advokat som kommer att yrka på att hon får åtminstone ett år på någon trevlig öppen anstalt. Gärna med havsutsikt.

En bantares dagbok

Vi lät en medarbetare testa vanlig bantning. Hon visste inte vad hon hade framför sig. Hon kommer aldrig mer att göra om det. Det här

Mobiltelefoner orsakar galna kosjukan?

I ytterligare en larmrapport, om risker med användning av mobiltelefoner, hävdar en grupp vetenskapsmän att de hittat en källa till den svårförklarliga åkomman – benämnd

error: Innehållet är skyddat!