En smula om Dagens Dagblad

Skratta är att öppna munnen och med rytmiska ljudstötar pressa luft genom öppningen. Få mänskliga beteenden är egendomligare. Få är så svåra. En fysiolog kallar skrattet ”resultatet av femton ansiktsmusklers koordinerade och stereotypiska hopdragningar åtföljda av förändringar i sättet att andas”. Dagens Dagblad kan orsaka kramp i dessa muskler.

Sajtbeskrivning

Dagens Dagblad har funnits på internet sedan oktober 1999 (Inte sant, men det visste du redan). Sajten har fått mycket positiv uppmärksamhet i media och är i dag Sveriges största humor-, satir- och parodisajt.

Varning!

Denna sajt kan komma att innehålla material som möjligtvis kan vara stötande för vissa personer. Om du tror att du kan ta illa upp, vänligen lämna sajten.

Klagomål

Vill du klaga på sajtens innehåll? Gör inte det. Alla klagomål publiceras för allmänhetens nöje.

Målgrupp

Dagens Dagblad vänder sig i första hand till dig som är 18 år och äldre. För att kunna tillgodogöra sig allt på sajten bör man dock vara lite äldre än så. Vi tror att genomsnittsbesökaren är 25-30 år.

Annonsera

Vill du synas på nätet är Dagens Dagblad ett utmärkt val. Läs mer här

Medverka

Skriver du själv? Vill du bli en del av Dagens Dagblad? Läs mer här

Upphovsrätt

På Dagens Dagblad finns både svenskt originalmaterial, skyddat enligt lagen om upphovsrätt, samt översatt material från utländska satirsajter, humorarkiv och nyhetsgrupper.

Kontakta oss

Skriv till redaktionen på redaktionen@dagensdagblad.se. Vi kan dock inte lova att vi svarar på all e-post. Ta det inte personligt, det bara är så.

Chefredaktör & ansvarig utgivare

Otto Bösch är chefredaktör och ansvarig utgivare.

E-post: otto@dagensdagblad.se

Vi söker duktiga översättare!

Ta tag i ditt liv, gör en god gärning, förbättra världen… och börja volontera som översättare åt Dagens Dagblad – Sveriges i särklass (eventuellt) största

Donera till Dagens Dagblad

Du ska ha ett stort tack bara för att du klickade på donationslänken. Redan det visar att du är en godhjärtad och helt underbar person.

error: Innehållet är skyddat!