Rymdvarelser: Vi bara älskar att böja korn

I åratal har människor över hela världen förundrats över plötsligt uppstådda sädesfältcirklar. För Dagens Dagblad erkänner rymdvarelser nu att det är de som ligger bakom cirklarna.

Dagens Dagblad har talat med de två rymdvarelserna Henrik och Paul, som erkänner att de står bakom ett större antal sädesfältcirklar. Både Henrik och Paul är arsenikbaserade livsformer, som härstammar från galaxen ‘M87’ i stjärnbilden Jungfrun, och de vet inget bättre än att slappna av med att rita cirklar på sädesfält.

“Vi älskar helt enkelt att böja korn. Sättet grödan först står rakt och sedan plötsligt böjs är bara så häftigt”, säger Henrik begeistrat, och Paul håller med.

“Ja, vi kan lägga ner timmar på att skapa cirklar i grödor med våra avancerade mikrovågsstrålvapen och sedan njuta av synen av de vackra cirklarna efteråt. Ingen intergalaktisk resa är perfekt förrän man besökt jorden och böjt säd.”

Inga dolda budskap

Många har spekulerat i om sädesfältcirklarna kanske innehåller dolda budskap från avancerade livsformer. Men det avvisar Henrik leende.

“Budskap? Nej, det är det verkligen inte. Tror ni att en hyperbegåvad civilisation skulle resa tusentals ljusår för att kommunicera via lantbruksprodukter? Det skulle ju vara fullständigt absurt. Nej, det är mest ett slags tidsfördriv som motsvarar Tetris eller akvarellmålning på amatörbasis i er civilisation.”

Rymdvarelserna pekar dessutom på att de trots månaders intensiva studier av bland annat TV3 ännu inte är säkra på om det faktiskt finns intelligent liv på jorden som de i så fall kan kommunicera med.

Ingen lantbrukssektor

Men varför reser rymdvarelser miljarder kilometer genom rymden bara för att skapa mönster på jordiska marker?

Paul förklarar:

“Vi kommer från en gasplanet utan fast kärna, där alla organismer är högbegåvade manetliknande varelser som svävar i lågt hängande gasmoln. Därför har vi helt enkelt inte någon lantbrukssektor av betydelse.”

Enligt de två rymdvarelserna är havre och råg de bästa grödorna att böja. Dessutom uppmanar Henrik och Paul alla andra utomjordiska organismer att undvika betor och raps, då båda är svåra att skapa exakta mönster i.

Henrik och Paul är påhittade namn då ett korrekt uttal av de riktiga kräver två geléaktiga struphuvuden och förmågan att andas in koncentrerat argon. Redaktionen.


Översättning: CE översättningsbyrå

error: Innehållet är skyddat!