Ukrainskt barn i bunker oroar sig för höga bränslekostnader i andra länder

Kharkiv – Det är fruktansvärt att människor måste lida på detta sätt! En ung ukrainare i ett skyddsrum i Kharkiv oroar sig ständigt för de fattiga människor i andra länder som drabbas av de höga bränslekostnaderna.

”Pappa visade mig de där hemska bilderna från andra länder på sin telefon, där man kan se bränslepriserna: 4,27 dollar per gallon i New York och 2,14 euro per liter i Berlin!” Natalia, 8 år, berättar att hon inte har kunnat sova sedan hon såg bilderna.

Hon är chockad över att människor måste uthärda ett sådant extremt lidande på grund av Putins handlingar på vissa platser. ”Dessa människor måste förlora hoppet när de står i kö för att tanka sina bilar! De har inte gjort något för att skada någon!”

Natalia vill göra något för att lindra lidandet på dessa platser. Hon säger: ”Så fort vi kommer ut härifrån ska jag bryta upp min spargris. Det finns fortfarande 12 hryvnia och 60 kopiykas i den. Jag kommer att ge det till ’Tankställen utan gränser’ eller någon annan välgörenhetsorganisation.”

error: Innehållet är skyddat!