Uppvärmning inför skidsäsongen

Gå till närmaste slaktare och betala 200 kronor för att få sitta i frysrummet en halvtimme. Bränn sedan 500 spänn på att återställa kroppstemperaturen.

Uppsök närmsta skridskobana och gå tvärs över isen 20 gånger med slalompjäxorna på, kånkandes på två par skidor, stavar och en stor väska med tillbehör. Låtsas att du letar efter din bil.

Ha på dig pjäxorna överallt, även i duschen, för att simulera ’after ski’. Bästa effekten fås med såna där pjäxor som ser ut som om du har två döda afganhundar fastspända vid vaderna.

För att bäst simulera pjäxor hemma; lägg en sten i varje sko och spänn fast en klammer över tårna. Gå sedan på promenad.

Köp ett par handskar och släng bort den ena med en gång.

Gå till McDonalds och vägra betala mindre än 80 kronor för en hamburgare. Se till att du står i den längsta och långsammaste kön.

Apropå köer, ställ dig i vilken utomhuskö som helst, t.ex. till en krog, på årets kallaste dag. Följ med när kön sniglar sig fram men gå inte in. Upprepa detta 12-18 gånger.

Spänn fast ett liftkort i jackdragkedjan och ge dig ut på motorcykel. Kör så fort att kortet smiskar dig i ansiktet.

Kör sakta i fem timmar, vart som helst, bara det är i snöstorm och du ligger bakom en långtradare. Stanna vid en bensinstation som serverar mat. När kyparen frågar vad du vill ha, beställ magsjuka, för det kommer du att få i alla fall.

Fyll en mixer med is, sätt på högsta hastigheten och låt isen skvätta och spruta i ansiktet på dig. Man skulle nästan kunna tro att du åker skidor bakom en snökanon.

Ta på dig så många lager kläder du kan. Ta sedan av dig alltihop för att du behöver gå på toa.

Sola i solarium med skidglasögon på för att få en sån där snygg skidsolbränna.

För att uppleva hur det är att tappa en skida; lägg ut en massa pengar på en resa till en karibisk ö. Släng ut en tiokrona på stranden när du närmar dig resmålet. Försök sedan att hitta den.

För att uppleva hur längdåkning är; ge dig ut och jogga i skogen och blunda hela vägen.

Upprepa alla ovanstående övningar varje lördag och söndag.

Äsch, jag gör det själv

En man är en person som, om en kvinna säger; ”Äsch, jag gör det själv”, låter henne göra det. En kvinna är en person som,

error: Innehållet är skyddat!