Rise of Skywalker-entusiast ledsen över allra sista Star Wars-film

Överväldigad av förtvivlan då han insett att han aldrig mer kommer att få se franchisens älskade karaktärer, berättade lokale Rise of Skywalker-älskaren Frippe Ågren för reportrar i torsdags att han inte kunde fatta att den senaste Star Wars-filmen är den allra sista.

“Det är så synd, inga fler lasersvärd, ingen mer kraft, inga fler leksaker, inga fler prylar”, sade Ågren och avslöjade att han var förvånad när Disney höll fast vid sitt beslut att släppa en fristående trilogi.

“Det är verkligen beklagligt, för jag älskar att vara i det här universumet så mycket. Även om de faktiskt knutit ihop alla lösa trådar så är jag säker på att det finns nog med material för att göra en animerad tv-serie eller kanske till och med ett datorspel. Jag är bara 33 år också så det känns oerhört jobbigt att jag skall behöva leva resten av livet utan en till Skywalker-saga. Om de bara släppt ett par minuter till så hade jag varit nöjd, men jag förstår att det skulle kunna ses som ett själlöst försök att roffa åt sig pengar”.

Senaste nytt är att Frippe Ågren meddelat att han har planer på att besöka Disney World “innan de tar bort alla Star Wars-prylarna”.


Översättning: Frida Hills

error: Innehållet är skyddat!