Vatten är farligt!

Vatten kommer att döda dig! Varje glas du dricker för dig närmare döden. Det är egentligen häpnadsväckande att den moderna tänkande människan inte har förstått betydelsen av det som Falstaff Fakir hävdade redan år 1894, nämligen: ”Vattnet är ett farligt gift, vilket omger Visby stift.”

Fastän ledande experter på invärtesmedicin länge har vetat att den färg- och luktlösa vätskan vars molekyler består av två väteatomer och en syreatom och betecknas H2O, är hälsofarlig, så fortgår vattendrickandet bland jordens folk med oförminskad styrka. Vatten är förbundet med kroppens alla svårartade tragedier. Att dricka det föder krig och kommunism. Det kan också sättas i samband med de flesta flygplanstragedier. Bilolyckor orsakas av vatten. Det finns ett positivt samband mellan brottsvågor och konsumtionen av vätskan som finns i våra kranar.

Bland människor födda år 1839 och som senare har släckt sin törst med vatten, har det varit hela 100 procent dödlighet. Och fångarna som i forna tider fick leva på vatten och bröd, blev inte särskilt långlivade – chanserna att överleva strafftiden hade varit avsevärt större om de hällt ut vattnet och bara förtärt brödet.

Alla vattendrickare födda mellan 1919 och 1929 har rynkig hud, har mist de flesta av sina tänder och lider av benskörhet och avtagande syn – om nu inte vattendrickande redan orsakat deras död.

Ännu mera övertygande är rapporten från ett välrenommerat team medicinska forskare. Råttor som tvingades dricka 1 liter vatten om dagen i 30 dagar fick svällda bukar. Deras aptit på sund och nyttig mat undergrävdes helt.

Enda sättet att undvika de fördärvliga effekterna av vattendrickande är att lägga om dryckesvanorna. Drick nyponsoppa istället. Praktiskt taget ingen har haft problem med att dricka nyponsoppa.

Är du en nörd?

Har du någonsin använt en dator? (Är svaret nej här borde du göra ”Hemmafru-testet”) Har du någonsin programmerat? Har du någonsin programmerat längre än fyra

Beyoncé förkastar teorier om universum

I förra veckan lät artisten och skådisen Beyoncé via sin agent meddela att hon allena besitter vissa elementära sanningar om universum. Sanningar som försätter tidigare

error: Innehållet är skyddat!