Avslöjande: Dina nyårsraketer är fulla av coronavaccin

Det finns solida bevis för att läkemedelsföretagen Pfizer-BioNTech och Moderna har levererat luftburna vacciner till årets nyårsraketer. Bill Gates sägs ligga bakom initiativet, som syftar till att lugna de sista vaccinskeptikerna och bana väg för en global diktatur.

Om ett år kommer vi troligen inte att vara danskar, tyskar, amerikaner eller vad vårt nuvarande medborgarskap än säger. För vi kommer alla att bli medborgare i en världsomspännande diktaturstat och utsatta för ett fascistiskt skräckvälde som vi inte ens kan föreställa oss i dagsläget.

Bevisen är rikliga, men så hemliga att ingen har sett dem. Detta bekräftas av flera av de bästa fansen på Facebook. Människor som har spenderat timmar med att dela YouTube-videor där andra människor på ett övertygande sätt presenterar bevis för hur planerna kommer att genomföras.

Nästa steg är nyårsraketerna.

Regeringen har inga kommentarer

”Bill Gates har mutat Moderna och Pfizer-BioNTech för att utveckla en speciell version av coronavaccinerna som kan spridas genom luften med hjälp av nyårsraketer, så att människor som hittills varit för smarta för att vaccinera sig inte längre har en chans att undvika dem.”

Det säger den 41-årige processoperatören Jan Bertil Pedersen, som har skickat länkar till mer än 20 källor på Facebook och YouTube som alla berättar samma historia.

Sedan jul har Jan Bertil Pedersen försökt kontakta flera medier och har skrivit till flera regeringsmedlemmar. Ingen har svarat, och det är helt logiskt, förklarar han:

”De är ju själva inblandade och har blivit lovade viktiga poster i den nya regimen, så naturligtvis säger de ingenting.”

Fuktig källare och raffinerat socker

Det är viktigt att nästan alla människor i världen smittas av vaccinerna. De innehåller mikrochips som kommer att användas för att fjärrstyra mänskligheten, så att övertagandet kan ske utan militära medel.

”De vill få det att se ut som om det sker naturligt och med folkets stöd, eftersom det är omodernt att vara en våldsam diktator”, säger Jan Bertil Pedersen.

Om du vill undvika att utsättas för vaccinerna på nyårsafton bör du omedelbart evakuera dig till en fuktig källare. Och äta mycket vitt bröd med raffinerat socker.

”Fukten i källaren absorberar ämnena så att de inte tränger in i kroppen. De söta livsmedlen är inte alls lika viktiga. Det är bara för att det smakar gott”, avslutar Jan Bertil Pedersen.

error: Innehållet är skyddat!